BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kärrtorp

Kärrtorpsvägen 26F

  • 1.5 rum och kök
  • 37 kvm
  • 2.265.000 kr / Såld
  • 2241
  • 494
  • 2332
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till vad som kan vara en av Kärrtorps bäst planerade 1a med egen uteplats, sovalkov och i absolut bästa skick.  I denna ljusa och moderna 1:a finns en stor utmärkt uteplats mot gården, trivsam och optimalt planerad 1a med generösa fönsterytor vilket i kombination med lättillgängligt planlösning skapar rymd och ger rikligt med ljusinsläpp. Lägenheten är synnerligen snyggt iordningställd med ljusa färg- och materialval. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med ett ypperligt läge!

- mycket välplanerad
- öppen social planlösning
- generös uteplats mot gården
- toppskick
- 1 minut till t-bana och bussar
- grönskande omgivningar
- möjlig mini-2a

Rum
Fint rum med en härlig atmosfär och stora sällskapsytor gjorda för umgänge med familj och vänner. Rummet karaktäriseras av det stora fönsterytorna och kontakten med det mysiga köket och uteplatsen. I rummet finns gott om plats för soffgrupp och övrigt möblemang. Perfekt med en alkov för sängen och man skulle kunna dela av rummet om så önskas så har du en liten mini 2a. Från vardagsrummet når man lägenhetens härliga uteplats vilket ger ett fint samspel mellan ute- och innemiljö. Uteplatsen är rymlig och rymmer med fördel både möbler och växter.

Kök
Stilrent kök med fokus på njutning och umgänge. Köket har öppen planlösning mo rummet vilket ger stora gemensamma ytor och låter funktionaliteten stå i centrum. Köksutrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, spis med tillhörande ugn samt en spisfläkt. 

Sovalkov
Den mycket välplanerade sovalkoven får plats med generös säng och man kan på ett mycket smart sätt skapa en liten mini 2a - mycket väldisponerad lägenhet helt enkelt. Praktiska garderober med skjutdörrar ger tacksamt förvaringsutrymme.

Badrum
Generöst badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Badrummet är utrustat med dusch, toalett, tvättställ med tillhörande underskåp, samt tvättmaskin vilken lämnas.

Entré
Välkomnande hall med mycket bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i form av garderobsvägg.

Förråd
Till lägenheten hör ett källarförråd.