BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gullmarsplan - Johanneshov

Grafikvägen 28, 2 tr

  • 2 rum och kök
  • 55 kvm
  • Såld
  • 1798
  • 975
  • 2940
Värdera din bostad

Beskrivning

Charmig tvåa belägen på lugn återvändsgata med naturen runt knuten och absolut närhet till tunnelbana! 

Med ett optimalt läge är nu denna charmiga tvåa om 55 kvm till salu! Här bor du i en lägenhet med fint bevarat golv i både vardagsrum och sovrum, fönsterbrädor i marmor blandat med snyggt modernt kök och stambytt badrum från 2018. Slipade golv och ommålade väggar ger ett fräscht intryck. Lägenheten har stora fönsterpartier med utsikt mot lummigt och privat läge. Här bor du med bekvämt avstånd på cirka 3 minuter till Gullmarsplans T-bana, där går tunnelbanans samtliga gröna linjer, bussar och tvärbana. Fastighet med hiss och stabil förening som äger sin mark och har god ekonomi där de större renoveringarna är gjorda.

Lägenheten är optimalt planerad med en generös takhöjd och känsla av rymd. Rymligt och ljust vardagsrum som erbjuder plats för både soffdel och matplatsdel utan att det känns trångt. Utgång till balkong inbäddad i grönska med ett soligt västerläge. Här kan du njuta av en kopp kaffe i den härliga eftermiddagssolen. Plats finns för bord och stolar samt växter. Bra sovrum med plats för dubbelsäng och annan förvaringsmöbel om så önskas. Snyggt kök i mycket gott skick med goda förvaringsmöjligheter i både över- och underskåp. Maskinell utrustningen består av spishäll, ugn, fläkt, kyl/frys och integrerad diskmaskin. I köket finns naturlig plats för matbord och stolar invid fönster med trevlig utsikt. Välkomnande entré med plats för avhängning av ytterkläder. I anslutning ligger den rymliga klädkammaren med plats för mycket förvaring. Till detta ett fräscht och stambytt (2018), helkaklat badrum med golvvärme, dusch med vikbara glasväggar, kommod med spegel ovan, wc, handdukstork och bekvämt med tvättmaskin. Nuvarande ägare disponerar dessutom ett vindsförråd och en matkällare. Här bor du i en mycket trivsam lägenhet med klockrent läge. 

På populära Grafikvägen bor du ett stenkast från Gullmarsplans knutpunkt med tunnelbana, tvärbana och bussar. Hemköp, konditori och restauranger ligger runt hörnet. Söders citypuls med stort utbud av kaféer, barer och restauranger. Du kan snabbt och enkelt ge dig ut på vackra promenadstråk och joggingturer i grönskan kring Årstaviken. Endast några få minuter från Globen shopping med ett 40-tal butiker. För den evenemangs- och idrottsintresserade ligger Globen Arena och Tele 2 Arena en kort promenad från hemmet. I närheten finns även populära uteställen och nattklubbar. Har du tillgång till bil ligger lägenheten perfekt med närhet till Södra länken.

- Balkong i västerläge
- Utsikt mot grönska 
- Stora fönsterpartier
- Brf äger marken 
- Fastighet med hiss
- Stambytt badrum (2018) med golvvärme 
- Charmiga originaldetaljer
- Endast 3 min till T-bana
- Närhet till Södermalm
- Gångavstånd till Årstaviken

Varmt välkomna på visning - anmäl er gärna på hemsidan för att hållas uppdaterade!