BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Mariatorget

Maria Prästgårdsgata 12, 1tr

  • 2 rum och kök
  • 38 kvm
  • Såld
  • 4745
  • 409
  • 5182
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu ges möjlighet att förvärva denna stilfulla 2:a från sekelskiftet! 

I fastighet från 1909 finner ni denna förtjusande bostad med bevarade attribut från sekelskiftet som plankgolv i original, djupa fönster med nischer och en takhöjd om ca tre meter. Vidare in når vi köket som har en tidlös renovering bakom sig med vita över- och under skåp med ett stänkskydd i mosaik för extra funktion. Full-utrustat med kyl/frys, induktionshäll, ugn och fläkt. 

Väl genomtänkt planlösning med allrummet anslutet till kök vilket gör det till den naturliga platsen för socialt umgänge. Här får du enkelt plats med soffa, byrå, TV samt arbetsplats i anslutning till hallen. Invid det vackra fönstret finns matplats för upp till 6 personer när vännerna eller familjen är på besök. Vackert golv och två stora fönster med nisch för extra ljusinsläpp. Sovrummet har plats för dubbelsäng om så önskas, här sover du ostört. 

Hallen, här välkomnas du genom speglade pardörrar på ett trevligt sätt. Direkt till vänster finner du en hatthylla samt ett vitrinskåp bevarat. Här finns även en garderob som ger rikligt med förvaring. Det harmoniska badrummet är nyrenoverat från två år tillbaka. Den maskinella utrustningen består av vägghängd robottoalett, handfat med överhängande spegel och dusch. 

Till lägenheten hör både ett vindsförråd på ca 10 kvm och ett källarförråd på ca 2 kvm.

Avgiften är låg och föreningen är skuldfri samt äger marken. 

Här bor ni på bästa adress vid Mariatorget, på en av de mest attraktiva adresserna, omringad av vackra fastigheter och med närhet till gröna omgivningar i Tantolunden. Goda kommunikationer med tunnelbanans röda linje två kvarter bort och flertalet busslinjer inom korta avstånd. Tvärgata till Swedenborgsgatan med mängder av populära restauranger och caféer. Här finns allt det bästa Södermalm har att erbjuda.

Varmt välkommen på visning!