BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Telefonplan

Radiusbacken 39

  • 2 rum och kök
  • 39 kvm
  • 2.800.000 kr Accepterat pris!
  • 1437
  • 193
Värdera din bostad

Beskrivning

• ACCEPTERAT PRIS! Kontakta mäklaren för att boka in visning.
• Imponerande takhöjd om 340 cm

• Tillgång till föreningens härliga takterrass 
• Välskött förening som äger marken
• Välplanerad lägenhet i nyproduktionsskick

Nu säljes denna tvårummare om 39 kvm i populära BRF Metronomen. Här bor du med hög standard och luftig känsla i en nyligen byggd lägenhet med tillgång till trevlig takterass. Lägenheten erbjuder välplanerade ytor med smakfull och modern inredning.

Det första som möter dig är en välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter och garderobsvägg med gott om förvaring. Från hallen når du det stora rummet med vardagsrum och kök i öppen planlösning. Det moderna köket har högkvalitativa snickerier och gott om skåpsförvaring för den matlagningsglade. Köket är maskinellt utrustat med kombinerad kyl och frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll med tillhörande ugn  och diskho. Samtliga vitvaror i rostfritt. I lägenhetens andra ände ligger det rogivande sovrummet med gott om plats för dubbelsäng. Helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin, dusch, WC och tvättställ med kommod.

Här bor du i en välskött förening som äger marken. Läget är centralt med gångavstånd till gym, parker, restauranger och tunnelbana.

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 2 rum och kök varav 1 sovrum. Våningsplan BV i suterräng, vån. 2 från vardagsrum, hiss finns. Lägenhetsnummer 2-1006. Föreningen BRF Metronomen.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 2.800.000 kr Accepterat pris!. Månadsavgift 2 600 kr (Inkl. värme, kallvatten och fiberbredband 1000/1000 Mbit/s ingår). Andel i föreningen är 0.47 %.

Driftskostnad

Totalt 430 kr/mån (5 160 kr/år) varav El 260 kr/mån, Försäkring 130 kr/mån, Övrigt 40 kr/mån. Övrigt = separat varmvattendebitering.

Lägenhetens nettoskuldsättning

612 346 kr

Brf Metronomen är en äkta förening som bildades 2015 och består avtvå flerbostadshus med totalt 188 bostadsrättslägenheter och en lokal.Metronomenligger vid eftertraktade Telefonplan, ett tidigare industriområde som förvandlats till ett avStockholms mest spännande och trendigaste hotspots. Här blandasmodern arkitekturmed historiska byggnader till levande och inbjudande kvarter. Innerstan nås på bara 10minuter med tunnelbanan

I fastigheten finns även 1-2 stycken hyreslokaler, en förskola om totalt ca 780 kvm, ett garage i 3 våningsplan under mark med ca 98 parkeringsplatser samt ca 350 stycken cykelparkeringar. Föreningen äger marken. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Ekerö Redovisningsbyrå.


Gemensamma utrymmen
-Trivsam innergård med gräsmatta, blommor och gångytor
- Barnvagns- och rullstolsförråd.
- Cykelförråd med ca 350 cykelplatser.
- Gemensam takterrass.
- Bokningsbar lokal på taket.
- Parkeringsgarage med ca 98 parkeringsplatser


Renoveringar
Fastigheten kommer vara nyuppförd vid tillträde och därav ligger inga planeraderenoveringar i närtid

TV/Bredband
ComHem levererar bredband (1000/1000) och digital-tv (grundutbudet). Både bredbandoch digital-tv ingår i månadsavgiten

Parkering
Parkeringsgarage under mark i 3 våningsplan med ca 98 parkeringsplatser. Tillparkeringsplatserna kommer det råda separat kö

Takterass
Att bo på mindre yta är en utmaning när man ibland vill bjuda hem större sällskap.Därför finns en lokal i direkt anslutning till takterrassen som de boende kan abonneraförfestliga sammankomster. Lokalen planeras att inredas med pentry, wc samt trevligabord och stolar.Takterrassen beläggs med trätrall och omges av pinnräcke. Terrassen kan disponerasav de boende i huset samt med fördel i samband med att gemensamhetslokalenhyrs

Övrigt
Kostnad för varmvatten tillkommer och debiteras separat

Områdesbeskrivning

Telefonplan är ett expansivt område bara några minuter från innerstan, med närhet till allt såsom butiker, träningsanläggningar, restauranger, natur, puls och nöjen.

Populära restaurang Landet erbjuder både bar, restaurang och scen - förstklassig matlagning som tilltalar gäster från hela stan. Likaså populära Svenska Sushiköket-, Hamburgerköket- och Pizzaköket. För fikasugna finns Söderbergs bageri och AB Café till förfogande.

I närområdet finns Midsommarkransen med Svandammsparken för härliga dagar i solen. Fortsätter promenaden ner till Aspudden finns många vackra promenadstråk längs Vinterviken och vidare bort mot Mälarhöjden, åt det andra hållet nås sjön Trekanten i Liljeholmen där även Liljeholmsgallerian står till förfogande med över 90 butiker.

På andra sidan Telefonplan ligger Västberga med stort utbud av livsmedelsbutiker. Utmärkta kommunikationer med både tunnelbana och buss på några minuters promenadavstånd.

Till Södermalm tar det endast fem minuter och till T-Centralen ca tio minuter. Här bor du helt enkelt fantastiskt bekvämt i ett lugnt och rogivande område, men med service och puls "runt hörnet"!