BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Götgatan 124

  • 4 rum och kök
  • 90 kvm
  • Såld
  • 4307
  • 728
  • 18498
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna exklusiva och påkostade fyrarummare i eftertraktad förening. Lägenheten har förstklassiga och moderna materialval som skapar en fin kontrast till den karaktäristiska fasaden. Här möts man av modern och välplanerad layout med generösa sociala ytor. Generösa fönsterytor i kombination med öppna ytor och lättillgängliga rum skapar rymd och ger maximalt ljusinsläpp.

På andra våningen med slående utsikt i två väderstreck finns denna bostad som ligger helt insynsskyddat. Under sommarhalvåret avnjuter ni er lunch eller varför inte middag på balkongen som ligger i ostört, soligt läge mot den härliga gården. Slå dig ned och njut! Den väl genomtänkta planlösningen gör att bostaden passar perfekt för stora familjen eller dig som är i behov av flertalet rum. Lägenheten har en välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter, ett fullutrustat kök med exklusiv inredning och ett lättmöblerat vardagsrum. I anslutning till vardagsrummet finner ni en rymlig klädkammare med mycket goda förvaringsmöjligheter. Snyggt och stilrent badrum med tvättmaskin och torktumlare, här finns även en gäst-wc i samma stilfulla materialval.

Här bor du i ett centralt läge med direkt närhet till shopping i Ringen, caféer och restauranger vid Nytorget, T-bana och  busskommunikationer vid Skanstull och grönområden längs Årstaviken. En av Södermalms bästa föreningar med en stängd innergård med hela fyra stycken lekplatser. God ekonomi och garage i huset. Måste upplevas på plats!

- Påkostat och exklusivt kök, badrum och gäst-wc
- Balkong mot den lugna innergården
- Genomgående fina trägolv
- Tidlösa materialval
- Stort vardagsrum med plats för stor soffgrupp
- Levande stadsdel
- Trivsamt läge med nära till både shopping, kommunikationer, promenadstråk och natur

Välkommen på visning!