BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Mariehäll

Mariehällsvägen 14

  • 4 rum och kök
  • 91.7 kvm
  • 5.350.000 kr / Såld
  • 3007
  • 2211
  • 2406
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett charmigt och ljust boende med gott om förvaring, optimal planlösning och trivsamt ljusinsläpp! I en skyddad och rogivande omgivning bor du med närheten till allt, men samtidigt med ett otroligt lugn. Mariehäll har fördelen att ligga strategiskt på gränsen mellan norrort och västerort med optimala kommunala transportmöjligheter.

Direkt i hallen finns ett separat förråd med goda förvaringsmöjligheter samt plats för avhängning. Vidare finns en mindre gäst-toalett. Lägenhetens sovrum ligger här separata från de sociala ytorna med master bedroom med de två mindre sovrummen i anslutning. Sovrummen har plats för större sängar samt förvaring. Mellan sovrummen finns det fullt utrustade badrummet i fräsch regi. I lägenhetens mer sociala utrymmen ligger köket som är utrustat med kyl&frys, ugn med spis och fläkt samt diskmaskin. Gott om förvaring, arbetsytor med matplats i anslutning med plats för ca 6-8 personer.  Vardagsrummet har stora fönsterpartier vilket ger ett bra insläpp av dagens första solljus. Härifrån tar du dig ut på den soliga balkongen med plats för sittgrupp och grill.

Brf Bällstabacken 3 är en välskött förening bestående av 62 lägenheter fördelat på tre fastigheter, belägna i rofyllda Mariehäll. Genomgående gott skick på fastigheten och en stadig ekonomi. Föreningen förfogar över tvättstuga samt förråd till alla lägenheter. I närheten finns en lekpark med uppsikt från lägenheten, perfekt för småbarnen.

- Balkong med härliga soltimmar
- Öppen och social planlösning
- Fönster i flera väderstreck utan insyn
- Nära Sundbyberg med alla dess kommunikationer
- Optimal planlösning
- Ljus med härlig grönska i omgivningen
- Bra förvaringsmöjligheter med förråd i lägenhet samt separat förråd i källaren
- Genomgående god standard!

Varmt välkomna till ett högklassigt boende i lugn miljö! Genomgående välplanerat och påkostat boende i ett lugnt område endast en kortare promenad till centrala Sundbyberg. Lägenheten tillhör en stabil förening med ordnad ekonomi och en väl rustat fastighet. Var god kontakta mäklaren för mer information.