BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hagsätra

Klockhammarsgränd 2 2tr

  • 3.5 rum och kök
  • 70 kvm
  • 2.450.000 kr / Såld
  • 3133
  • 354
  • 1477
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till Klockhammarsgränd och denna fina 3a eller möjliga mini-4a. Utmärkt skick med stor balkong, perfekt läge med närhet till grönska och utmärkta kommunikationer med t-bana i Hagsätra centrum. Stort badrum med både tvättmaskin, badkar och golvvärme samt ett stort och rymligt förråd/klädkammare, eller som kanske ett litet arbetsrum. 

- utmärkt planlösning
- möjlig mini- 4a
- gavelläge
- grönskande omgivningar och utsikt
- bredband ingår i avgiften

Kök
Ljust och praktiskt kök i vinkel med vita skåpsluckor som erbjuder stora arbetsytor och mycket förvaringsmöjligheter i under och överskåpen. Köket är utrustat med diskmaskin, kyl/frys, spis, ugn samt ett rymligt städskåp. Här får du enkelt plats med middagsbord. Det finns möjlighet att delvis öppna upp köket mot vardagsrummet. 

Balkong
Stor och härlig balkong i öppet och fritt läge som erbjuder en fin utsikt. På balkongen finns det plats för både utemöbler, blommor och växter. Här kan du börja morgonen i lugn och ro med en kopp kaffe alldeles för dig själv. 

Vardagsrum
Vidare kommer du in i vardagsrummet som har två stora fönsterpartier som också erbjuder fin utsikt och härligt ljusinsläpp. Solljuset är tillgängligt hela dagen och ger en ljus och varm atmosfär. Här hittar du enkelt en soffgrupp, bord, tv-möbel eller andra möbler om så önskas.

Sovrum 1
Sovrummet är rymligt med stora fönster som vetter mot härlig grönska och släpper in mycket ljus. Det finns gott om plats för förvaring i garderoberna. Plats för en dubbelsäng, sängbord, byrå eller andra möbler. Önskas mer förvaring kan du enkelt få plats med fler garderober. Sovrummet har direkt tillgång till balkong i österläge där du kan njuta av morgonsolen.

Sovrum 2 
I anslutning till master bedroom ligger det andra sovrummet med rymlig garderob med bra förvaringsmöjligheter. Fönstret öppnar sig mot balkongen i österläge som ger bra solljus.

Förråd / sovrum 3 / klädkammare
Till höger om hallen finns ett stort förråd. Inuti finns garderober och gott om plats för förvaring. Dessutom är det för närvarande möblerat som hybrid arbetsyta. Lämplig för dig som jobbar hemifrån. Om så önskas går det även att inreda rummet med kontorsmöbler.

Badrum
Till höger om hallen ligger badrummet. Stort helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och grått klinkergolv. Badrummet är utrustat med tvättmaskin, handfat och badrumsskåp. Det finns även golvvärme installerad.

Hall
Stor och öppen hall som öppnar upp till resten av lägenheten. Det finns gott om plats att hänga av ytterkläder. Du får enkelt plats med garderob eller andra mindre hallmöbler.