BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Saltsjöbaden

Ljuskärrsgränden 2B

  • 3 rum och kök
  • 85 kvm
  • Såld
  • 4611
  • 398
  • 1858
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till din drömlägenhet på Ljuskärrsgränden 2B i Nacka! Denna fantastiska etagelägenhet om 85 kvm byggdes år 2017 och är en av de mest eftertraktade lägenheterna i området. Lägenheten består av 3rok och erbjuder ett fridfullt, lugnt och tryggt boende i natursköna Saltsjölunden.

När du kliver in i lägenheten möts du av en fräsch och modern inredning med gedigna vitvaror från Miele i köket. Här finns allt du behöver för att laga fantastiska middagar och bjuda in till stora sällskap som ryms såväl i det öppna köket som på den stora terrassen med grillmöjligheter. Båda våningarna bjuder på imponerande fönsterpartier som släpper in rikligt med naturligt ljus året om. För den som stundvis vill komma undan solen är markiser installerade på båda våningsplanens solsida, vilket bara finns på två lägenheter i föreningen.

Här lämnas ingenting att önska när det kommer till bekvämligheter. Badrummet har en tvättmaskin och torktumlare vilket gör det enkelt och bekvämt för dig att tvätta kläder hemma. Du behöver inte oroa dig för att gå till tvättstugan eller vänta på att en tvättid ska bli ledig. Allt du behöver finns inom räckhåll i din egen lägenhet.

Övervåningen i denna fantastiska etagelägenhet har verkligen något extra att erbjuda. Här finns ett vardagsrum och sovrum som är smakfullt utsmyckade med eleganta stuckaturer. Från sovrummet kan du njuta av en magisk utsikt över havet och de vackra villorna nedanför. Det är även från det här våningsplanet du når den härliga terrassen med västläge.

Förutom den stora terrassen kan du njuta av den omgivande naturen. Badklippor för ett uppfriskande dopp över lunchen, längdspår och elljusspår med naturområden bara 300 meter från lägenheten samt en välrenommerad golfbana finns också inom gångavstånd.

Läget på Ljuskärrsgränden 2B är perfekt för den som vill ha närhet till naturen och samtidigt ha bra kommunikationer. Under renoveringen av Slussen går det bussar både till Slussen och T-centralen i skytteltrafik. När renoveringen är klar kommer det finnas 10 minuters trafik till hållplatsen som ligger bara 2 minuter från lägenheten.

Sammanfattningsvis är Ljuskärrsgränden 2B en unik bostad med en fantastisk belägenhet och alla bekvämligheter du kan önska dig. Det är en lägenhet som är perfekt för den som vill ha närhet till naturen samtidigt som man har goda kommunikationer med resten av Stockholm. Missa inte chansen att bo i denna fantastiska lägenhet!

Välkommen på visning!