BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Tullinge

Nyängsvägen 57

  • 8 rum och kök
  • 165 kvm
  • 5.100.000 kr / Såld
  • 7520
  • 900
  • 7648
Värdera din bostad

Beskrivning

*Sällan till salu
*Centralt läge i Tullinge
*Nära till pendeltåg, Tullinge centrum och skolor
*Optimal planlösning fördelat på 4 plan
*Inredd vindsvåning
*Påkostade renoveringar
*Varmgarage
*Plats för 3 bilar på uppfarten
*Balkong och uteplats belägna i ett ostört läge
*Påkostad renovering av bastu
*Smakfullt renoverade badrum

Välkommen till detta spännande hus som sällan är till salu! Huset är beläget centralt i Tullinge med närhet till förskola, Tullinge centrum, pendeltåg etc. Här är det bara att flytta in! Tack vare den inredda vinden har man en extra våning som kan nyttjas som ett lekrum/vardagsrum eller annat enligt önskemål. Detta hus fördelas på totalt 4 plan med väl tilltagna och generösa ytor samt rejäla sovrum.

På entréplan finns en renoverad och väldigt påkostad bastu med en tillhörande dusch. Även tvättstugan är belägen här och det finns en god arbets- och förvaringsytor.

På plan två finner ett luftigt och ljust vardagsrum med väldigt goda möbleringsmöjligheter. Här möts man av ett trevligt ljusflöde tack vare de stora fönsterpartierna med utsikt mot grönska. Köket är fräscht med en god arbetsyta och god förvaring. Alldeles intill köket finns en naturlig plats för ett stort matbord om så önskas. Från denna våning ligger anslutningen till både en stor balkong och en trevlig uteplats, båda belägna med ett insynsskyddat läge. Här kan man sitta helt ostört och njuta av solen!

På våning tre ligger samtliga sovrum, alla i perfekt storlek och högt i tak, med rejäl yta för både säng, skrivbord, garderober etc. Här finns ett välplanerat och ett smakfullt renoverat badrum med badkar.

Vindsvåningen, som är full isolerat, kan användas som ett lekrum, extra vardagsrum eller annat enligt önskemål. Här finns även ett stort takfönster med fint ljusinsläpp.

Till bostaden hör även ett garage. På uppfarten ryms ca 3 bilar.