BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmen

Liljeholmsgränd 6

  • 3 rum och kök
  • 51 kvm
  • Såld
  • 368
  • 9112
Värdera din bostad

Beskrivning

Unik möjlighet att förvärva denna påkostade, rymliga och extremt välplanerade minitrea i hjärtat av Liljeholmen. Denna typ av bostad är sällan till salu. Njut av den stora balkongen i sydväst med frontläge över Trekantsparken med fantastisk utsikt över natur och sjön Trekanten. Det finns både hiss och lediga platser i föreningens varmgarage samt uppvärmd utomhuspool. Varmt välkomna till en lägenhet utöver det vanliga som ni inte får missa. 

Bostaden är perfekt disponerad med bra sociala ytor i öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som inbjuder till ett socialt umgänge. Stilfullt kök med snygg bänkskiva i Carrara marmor som matchar fint med det vita stänkskyddet med mörkare fog som inger en bistrokänsla i rummet. Här finns det gott om förvaring och arbetsyta för den som gillar att laga mat. USB uttag har även monterats under köksskåp. Bredvid köket finns det plats för matbord om ca 6 personer. 

Från köket finner ni ingången till bostadens bästa rum, den soliga balkongen om ca 20 kvm. Bilderna talar för sig själv. Här når ni solen från lunch fram till solnedgång. Hela balkongen om totalt 13 meter är insynsskyddad med uppsatt balkongskydd. Här har man även byggt platsbyggda sittbänkar med förvaring och måttbeställda vattenavvisande sittdynor med tillhörande kuddar ovanpå. Sittbänkar med tillhörande madrasser och kuddar ingår i köpet om köpare önskar. Tack vare att balkongen är rymlig finns det gott om plats för både matbord, loungedel, solstolar och grill. Medan kocken lagar mat kan du ogenerat speja ner över fruktparken.

Vardagsrummet erbjuder flertalet fönsterpartier som låter ljuset flöda fritt in. Här ryms utan problem en ordentlig soffgrupp, soffbord och mycket mer om så önskas. Säljarna har även platsbyggt en tv bänk med trevlig sittyta som kombineras med effektiv och stilren förvaring. Ett av skåpen agerar vitrinskåp med trådlös dimmerkontroll. Säljarna har även installerat smarta vägguttag där du kan kontrollera all belysning med app via telefon, Google Assistent eller annan rösttjänst. 

Det finns två välplanerade och rymliga sovrum. I master bedroom finns det plats för dubbelsäng, sängbord samt mycket bra med förvaringsutrymme. Det andra sovrummet är perfekt som barnrum eller arbetsrum. Här finns snyggt inbyggda garderober i samma kulör som resten av rummet. 

Mycket välkomnande hall med bra förvaringsmöjligheter. Här har man även monterat ett kombinerat USB-C och USB 3.0 uttag. Här finns flera stora garderober och bra avhängningsytor. I anslutning till hallen ligger lägenhetens badrum med golvvärme. Badrummet är smakfullt och modernt inrett med inhägnade toalett, kommod och duschvägg i glas. Säljarna har även bytt ut badrumsspegeln till ett stort dubbel spegelskåp som öppnar upp för mycket förvaring. Det finns även en tvättavdelning med överskåp samt tvättmaskin och torktumlare. 

Arkitekterna bakom Rosteriet har tagit hänsyn till alla detaljer som bidrar till en trivsam, säker och bekväm vardag, vilket har gjort att Brf Rosteriet är en av de mest eftertraktade bostadsföreningarna i området. På husets inhängande innergård finns loungeområde med soldäck och en pool som håller 30 grader, samt en mindre pool för de små barnen. I källaren finns garage med lediga garageplatser samt flera cykelförråd och barnvagnsrum. I byggnaden finns även ett café och en förskola. Husets exteriör och interiör har väl genomtänkta designval och fin belysning. 

Varmt välkomna på visning!