BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Oskarslundsbacken 37, 2tr

  • 3 rum och kök
  • 76 kvm
  • 5.590.000 kr /Bud
  • 3497
  • 556
  • 7861
Värdera din bostad

Beskrivning

Nyproducerad gavel 3:a med stor balkong och 3m i tak - inflyttning redan 5 Okt. 

I attraktiva Liljeholmskajen finner ni denna ljusa, tilltalande och verkligen perfekt planerade gavel 3:a med stor balkong. Här bor man med ostört läge med stora fönsterpartier i gavelläge som ger underbart ljusinsläpp i hela bostaden Stor balkong från vilken man med fördel kan njuta av solen. 

Lägenheten är under produktion och beräknas vara inflyttningsklar den 5 Oktober. Bostaden är stilren och modern layout där man har en god balans mellan de sociala ytorna och sovrummen. Generösa fönsterytor i tre väderstreck i kombination med öppen planlösning skapar en ljus och luftig atmosfär. Bostaden har genomgående behagliga färg- och materialval där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. Här möts man av tillvalet design natur som är en designlinje i mjuka toner med influenser från naturen. Varma harmoniska kulörer som du lätt kan kombinera med olika accentfärger. Den sandfärgade köksluckan kombinerar med en ljus laminatskiva och en vit klassisk kakelplatta som aldrig går ur tiden. En viktigt detalj i köket är knoppen som är valt att ha som handtag, en mjuk form som går igen i kökskranens rundade form.

Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med bästa läge. Här har man närhet till det mesta. Närområdet är perfekt för barnfamiljen med korta gångavstånd till flera populära förskolor och lekplatser. En ny grundskola för F-9 (Sjöviksskolan) ligger ca 200 meter bort, utan att passera vägar, och flera förskolor finns närmare än så. Kommunikationerna är dom bästa med tvärbana, bussar, tunnelbana och pendeltåg (citybanan) som nås med kort promenadavstånd. Härifrån finns även Årstabron som snabbt tar dig över till city med cykel eller till fots. Till Liljeholmen Centrum tar ni er till fots på ca 15 min och till Södermalm på ca 20 minuter. Liljeholmens Galleria har all tänkbar service med ett 90-tal moderna butiker, restauranger, mataffärer och service som Systembolaget och apotek.  

Här trivs man och det är bara att flytta in! 

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 3 rum och kök . Våningsplan 2, hiss finns. Lägenhetsnummer 21203. Föreningen Brf Sjöviksterrassen .

Ekonomi, månadsavgift

Pris 5.590.000 kr /Bud. Månadsavgift 5 707 kr (Värme, Kallvatten & förråd ingår). Andel i föreningen är 1.1753 %.

Driftskostnad

Totalt 1 020 kr/mån (12 240 kr/år) varav El 550 kr/mån, Vatten/Avlopp 120 kr/mån, Försäkring 130 kr/mån, Övrigt 220 kr/mån. Övrigt avser bredband & kabel-tv.

Byggnadsår 
2023

Förening och fastighet
Sjöviksterrassen består av tre punkthus med underbyggt garage i två plan. I bostadsrättsföreningen finns totalt 73 lägenheter. 

Parkering
Parkering finns på de första två planen och är åtkomliga från samtliga hus via hiss. Garaget är en gemensamhetsanläggning tillsammans med grannhuset. Gemensamhetsanläggningen disponerar och hyr ut samt- ligaplatser. Vissa platser kommer att förberedas för laddning av elbilar

Gemensamma utrymmen
Alla lägenheter har ett tillhörande förråd i källarplan. Där finns även förråd cyklar, barnvagn och rullstolar. Lägenhetsförråden är 2-4 kvm stora och fördelas efter lägenhetsyta

Innergård
Till bostadsrättsföreningen hör två gårdar, perfekt för grillning och lek. 

Tv och bredband
Föreningen är ansluten till Telia "Triple Play", vilket innebär att Telia levererar både Internet-anslutning, digital-TV och bredbandstelefoni. En obligatorisk avgift om 220 kronor adderas på din avgift.

 

Områdesbeskrivning

Liljeholmskajen
Vid Kajen har en ny stadsdel med riktig innerstadskänsla växt fram. Här bor man med direkt närhet till stora grönområden, Mälaren och innerstaden. Här finns det verkligen något för alla!

Kommunikationer
Liljeholmskajen har ett utmärkt läge oavsett om man åker kollektivt, med egen bil, cyklar eller går. Att kajen är en del av innerstaden märks också på det stora utbudet av kollektivtrafik som erbjuds. Tvärbanan går genom området med stationen Årstadal. Liljeholmstorget, som ligger en kort promenad bort eller en minut med tvärbana eller buss, är knutpunkt för kollektivtrafiken med både bussar, t-bana och tvärbana. I närbelägna Årstaberg stannar även pendeltåget. Med bil är det enkelt att komma direkt upp på Essingeleden.

Service och butiker
På Kajen finns flertalet populära kaféer, restauranger, livsmedelsbutiker och butiker. Liljeholmsgallerian ligger även inom bekvämt gångavstånd från Kajen. Gallerian innehåller ett 90-tal moderna butiker, restauranger, mataffärer och service som Systembolaget och apotek. I området finns flertalet förskolor. Strax intill Hildebergsvägen (100m) finns nybyggda Sjöviksskolan som rymmer f-9:an. 

Fritid, natur och rekreation
Som boende på Liljeholmskajen har man närhet till både vatten, natur och många olika fritidsaktiviteter. Inom kort promenadavstånd ligger det stora orörda naturområdet Årstaskogen som gränsar till Årstavikens strand. Här bor man invid vattnet och kan ta trevliga promenader utmed kajen eller ett dopp direkt från någon av bryggorna. Under kalla vintrar kan man även åka skridskor på Årstaviken.

Närmsta grannen Södermalm
Bekvämt gång- och cykelavstånd till Södermalm via såväl Årstabron som Liljeholmsbron. På Södermalm finner man ett mycket rikt utbud av restauranger, pubar och caféer som mättar den mest kräsne gourmanden.