BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solberga - Älvsjö

Mockasinvägen 6

  • 2 rum och kök
  • 48 kvm
  • Såld
  • 4167
  • 223
  • 2517
Värdera din bostad

Beskrivning

Underbar och välplanerad 2:a med ett riktigt snyggt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet! Från vardagsrummet nås balkongen som har ett trevligt solläge. Smakfullt badrum som renoverades av tidigare ägare. Hallen har gott om garderobsförvaring och sovrummet är rymligt.

Här bor du i en omtyckt BRF med grönskande innergårdar, grillplatser och lekplatser. En av föreningens tvättstugor är belägen i samma port som lägenheten.

En kort promenad bort nås Älvsjö Torg, där finns det mesta man behöver i vardagen - mataffär, gym, cafeer, restauranger, apotek, florist, frisör och andra butiker. Området är i ett expansivt skede och flera bostäder planeras att byggas.

Lite längre bort i området finns Långbro Värdshus där man gärna äter en middag eller en brunch. Ytterligare en bit bort finns Fru Marias bak där du kan stanna till för en fika eller för att inhandla frukostbrödet och på vägen hem stanna och handla en fredagsbukett i blomsteraffären intill. Ytterligare guldkorn i Långbro är restaurangen Aloë med två Michelinstjärnor samt restaurangen Rinos Bodega som är belägen i samma byggnad. 

Hall 
En halvtrappa upp i fastigheten nås bostaden. Hallen är alldeles perfekt i storlek med garderobsförvaring längs ena väggen och på motsatt sida finns utrymme för en hatthylla. För de ting som inte ryms i lägenheten så kommer källarförrådet till användning. Källarförrådet som bostadsrättsinnehavaren förfogar över är i samma huskropp. 

Badrum 
I anslutning till hallen finns det smakfullt renoverade badrummet med bland annat härlig golvvärme samt badrumsutrustning från Svedbergs. Badrummet renoverades av tidigare ägare år 2015. Det är även förberett för tvättmaskin.

Sovrum
Sovrummet nås från både hall och vardagsrum. Nuvarande ägare nyttjar ingången från hallen. Rummet är i bra storlek med plats för säng, nattduksbord, byrå och skrivbord. 

Kök 
Det snygga köket renoverades av tidigare ägare år 2016 och köksluckorna går i en modern ljusgrå nyans som bryter av fint mot den mörka bänkskivan, de mörka beslagen och den maskinella utrustningen som är i rostfritt utförande. Två fönster gör köket ljust och trivsamt. Intill det ena fönstret finns plats för ett bord för 2-4 personer. Ett långbord går att duka upp vid behov, tack vare den öppna planlösningen mot köket. Nuvarande ägare har låtit bygga en "halvö" som blir till den perfekta frukostplatsen. 

Vardagsrum 
Vardagsrummet är rymligt och har plats för soffa, soffbord, skrivbord, bokhyllor och en TV-möbel. Stora fönsterpartier ger ett bra ljusinsläpp. 

Balkong 
Från vardagsrummet nås balkongen som blir till ett extrarum under den varmare delen av året. Här finns plats för en utemöbel och blommor. Balkongen har också ett trevligt solläge.