BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bromma - Traneberg

Sareksvägen 16, 3/3tr

  • 3 rum och kök
  • 60 kvm
  • 4.350.000 kr / Såld
  • 3116
  • 502
  • 9337
Värdera din bostad

Beskrivning

Charmig trea med underbar balkong med kvällssol. Genomgående social lägenhet med stora sällskapsytor och ett välplanerat kök. Två separat sovrum. Fräscht och modernt badrum med dusch och tvättmaskin. Badrummet är helkaklat med vita kakelplattor och svart klinker som värms upp med golvvärme. Vardagsrummet är stort och öppet med plats för soffgrupp och matplats. Härifrån tar du dig ut på lägenhetens balkong med svårslaget solläge. Vidare finns det moderna köket i anslutning med den öppna planlösningen. Köket har ett härligt ljusinsläpp och fräscht skick. Smakfullt renoverat i neutrala färger med en anknytning till fastighetens ursprung. Mycket generös förvaring och väl tilltagna arbetsytor gör detta till ett mycket inbjudande kök. Utrustat med allt du behöver så som fullstor integrerad diskmaskin, kyl&frys samt spis med ugn och fläkt. Lägenheten är mycket ljus och trevlig tack vare dess soliga, höga läge i genomgång.

Lägenheten har alla klassiska Tranebergsdetaljer så som furugolv, fiskbensparkett samt härliga fönsternischer. Dessutom är det högt i tak och härliga fönsterbrädor i marmor.

Brf Nasafajäll 3 är en mycket trevlig förening med 21 lägenheter som upplåts som bostadsrätter, varav en lägenhet fortfarande är hyresrätt som ett dolt kapital. Välskött ekonomi och välplanerad förening från start. Föreningen förfogar över tvättstuga, en trevlig baksida samt förråd till alla lägenheter. Gemensamt förråd i källaren.

- Högt i tak
- Rymligt förråd
- Högst upp, 3/3tr, i ogenerat läge med gatans bästa utsikt
- Stor balkong i syd/väst för solens bästa timmar
- Genomgående fräsch interiör med fina materialval i synk med 30-talets vackra detaljer väl bevarade
- Förstklassig planlösning med smarta förvaringslösningar och stora ytor i varje rum
- Helkaklat badrum med tvättmaskin och fönster
- Rymligt sovrum med generösa förvaringsmöjligheter samt plats för dubbelsäng
- Stilrent snyggt kök i modern tappning med all nödvändig maskinell utrustning, arbetsytor och förvaring
- Generöst vardagsrum med utgång till den härliga balkongen
*- Allt detta i trygg Brf med ordnad ekonomi, låga lån, många av de stora renoveringarna gjorda samt 1st kvarvarande hyresrätt (dold tillgång)
- Kortare gångavstånd till Alviks torgs breda serviceutbud samt kommunikationer
- Närhet till såväl grön- och strövområden samt ned till Mälarens bad- och båtliv


Varmt välkomna till ett högklassigt boende i lugn miljö med Mälaren som närmsta granne! Genomgående välplanerat och påkostat boende i ett lugnt område endast en kortare promenad till centrala Stockholm. Lägenheten tillhör en stabil förening med ordnad ekonomi och en väl rustat fastighet. Var god kontakta mäklaren för mer information.