BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Saltsjöqvarn

Mannagrynstorget 2

  • 3 rum och kök
  • 94 kvm
  • Såld
  • 6067
  • 441
  • 2481
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna unika trerumshörnlägenhet om 94 kvm i vacker kulturhistorisk byggnad från 1923 belägen i Saltsjöqvarn. Här finner ni en bostad med Stockholms mest spektakulära utsikt! Här bor ni i direkt närhet till vatten och natur samt kommunikationer in till city med både buss och pendelbåt. Detta är ett boende utöver det vanliga. Slott och magasinsbyggnad i ett. Ruffigt och sobert på en gång. Djupa fönsternicher, synliga träbjälkar talar om det kulturhistoriska arvet. Här välkomnas ni till ett till ett historikst yttre och modern inredning där allt balanseras i perfekt harmoni.

Genomgående planlösning som genomsyras av stilrena och exklusiva materialval. Här erbjuds ni goda förvaringsmöjligheter och närmare 4 meter i takhöjd samt garageplats i huset som nås med hiss utanför huset. Vackra omgivningar och närhet till allt du kan tänkas behöva! En utomordentlig planlösning med två rymliga sovrum, stort vardagsrum och kök samt ett badrum och en gäst-wc. Från vardagsrummet och köket får ni dessutom sjöutsikt.

Både badrum och gäst-wc är inrett med exklusiv Carrara marmor/mosaik på golv och väggar samt infällda spotlights i tak. Stor väggmonterad spegel. Vägghängd wc samt handfat i vitt porslin och handdukstork med värmefunktion. Duschvägg i härdat glas och vattenburen golvvärme. Tvättmaskin och torktumlare från Miele finns i badrummet. Samtliga fönsterbänkar i bostaden i kalksten.

Här finner ni ett extraordinärt kök utöver det vanliga. Mycket påkostat och exklusivt med inredning från Marbodal. Fullt utrustat med vitvaror från NEFF. Här finner ni induktionsspishäll, ugn, köksfläkt, integrerad kyl och frys, integrerad diskmaskin, micro med ugnsfunktion, helautomatisk integrerad kaffemaskin och vinkyl från Avintage med plats för 50 flaskor samt stor köksö med goda förvaringsmöjligheter. Ett superkök för den som älskar att laga mat!

Bostaden karaktäriseras av originaldetaljer såsom takbjälkar, fina trägolv, pelare och vackra fönsternischer med spröjs i två väderstreck vilket släpper in mängder med härligt ljus. Härifrån får ni uppleva en fantastiskt utsikt över Djurgården och Saltsjön. Läget är idylliskt med Saltsjöqvarns strandpromenad, Söder, Hammarby Sjöstad och Slussen på gångavstånd!

- Vacker kulturbyggnad
- Närmare 4 meter i takhöjd
- Exklusivt skräddarsytt kök
- Påkostade materialval
- Bra förvaringsutrymmen
- Originaldetaljer
- Badrum och gäst-wc med Carrara marmor
- Golvvärme i hela våningen
- Båt till Nybroplan på 15 min
- Vackra promenadstråk längs vattnet
- Elite Hotel Marina Tower och Sturebadet Spa utanför
- Boule & Berså ett stenkast ifrån
- Förråd finns till lägenheten på entréplan
- Garageplats finns till lägenheten

Ett hem som måste upplevas, välkommen på visning!