BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Johanneshov

Konstgjutarvägen 22

  • 2 rum och kök
  • 50 kvm
  • Såld
  • 6163
  • 353
  • 9849
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna stilrena tvåa på 50 kvm belägen på Konstgjutarvägen 22 i Globen. Lägenheten har en genomtänkt planlösning och är perfekt för den som söker ett hem i lugna omgivningar, samtidigt som man har nära till stadens puls.

Vardagsrummet har en härlig öppen spis som ger en varm och inbjudande atmosfär. Härifrån har du också direkt access till en balkong i sydvästläge där du kan njuta av solen och utsikten över området.

Sovrummet är stort och rymligt med platsbyggd original förvaring, vilket ger en praktisk och stilren lösning för dina kläder och tillbehör. Här finns gott om plats för en dubbelsäng och andra möbler du kan behöva.

Köket är fräscht och ljust med goda förvaringsmöjligheter och moderna vitvaror. Här finns också gott om arbetsyta för att laga mat och umgås med familj och vänner.

Badrummet är smakfullt inrett med kakel och klinker i neutrala färger, och det är stambytt år 2012. Om du vill ha tvättmaskin finns det även plats för det.

Lägenheten har också en praktisk och rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter för ytterkläder och andra tillbehör.

Föreningen har en väldigt god ekonomi och en låg avgift vilket ger dig en trygg och stabil boendesituation. Här bor du i ett lugnt och trevligt område med närhet till allt du kan behöva. Bussar och tunnelbana tar dig snabbt och enkelt in till stadens centrum. I området finns även flera matvarubutiker, restauranger, caféer och grönområden för rekreation och avkoppling.

Sammanfattningsvis är detta en stilren och modern lägenhet med en härlig balkong och öppen spis som ger en varm och inbjudande atmosfär. Med ett stambytt badrum, en god ekonomi och låg avgift är detta ett tryggt och trivsamt boende.