BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Skarpnäck

Fallskärmsgatan 6

  • 1 rum och kök
  • 51 kvm
Värdera din bostad

Beskrivning

Radhuskänsla med en stor inhägnad uteplats i sydvästläge. Lägenheten erbjuder ett ljust och lättmöblerat vardagsrum med burspråk, stort kök med plats för matgrupp, praktisk hall och ett rymligt badrum. Perfekt läge med närhet till bra kommunikationer samt grönområden.

Här bor du med alla bekvämligheter du kan tänkas behöva runt hörnet. Bostaden ligger barnvänligt med tillgång till grönskande och lummig innergårdar i en omtyckt och välskött HSB förening. Det är även nära till lekplatser, skolor och förskolor. Föreningen har flertalet gemensamma lokaler såsom gym, bastu samt föreningslokal.

Närhet till både city och grönskande natur är vad som gör Skarpnäck till ett attraktivt bostadsområde. Nacka naturreservat, Hellasgården, Söderbysjön, Ältasjön och Flaten ligger på ett behagligt cyleavstånd och attraherar många naturälskare.

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 1 rum och kök varav 1 sovrum. Våningsplan EP. Föreningen HSB Brf Fallskärmen.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas.

Uppvärmning

Fjärrvärme.

Ekonomi, månadsavgift

Månadsavgift 3 063 kr (Värme, Vatten. Obligatoriskt tillägg för bredband och kabel-tv tillkommer om 200 kr/mån ingår).

Driftskostnad

Totalt 0 kr/mån (0 kr/år).

Brf Fallskärmen har 85 lägenheter och 4 lokaler. Den totala yta är 7179 kvm, varav 6453 kvm är boendeyta. Till fastigheten angränsar även ett parkeringshus som förvaltas av en utomstående operatör.
Fastighetens adresser är Fallskärmsgatan 2-16, Segelflygsgatan 6-6C samt Horisontvägen 53-61.

Gemensamma utrymmen:

Tvättstugan är placerad i den fristående byggnaden i mitten av gården där även föreningslokalen och bastu är belägna. Det finns tre linjer av tvättmaskiner som kallas för grupp 1, grupp 2 och grupp 3. Samtliga grupper består av en stor och en mindre tvättmaskin samt av en torktumlare och ett torkskåp. Gemensamt för samtliga är en kallmangel, tvättvagnar, bord för tvättvikning och städredskap.

Brf Fallskärmens boende har tillgång till en gemensam föreningslokal som ligger i en separat byggnad som står i mitten av gården där även den gemensamma tvättstugan är belägen.I föreningslokalen finns det ett biljard- och ett pingisbord, samt stolar och hopfällbara bord som vid behov kan tas fram. Föreningslokalen är utrustad med ett modernt kök inklusive komplett köksredskap och porslin för ca 35-40 kuvert. Det maximala antalet personer som samtidigt får vistas i lokalen är 45 personer.

I föreningen har välrustad gym i sina källarlokaler. Gymmet ligger på Horisontvägen 59A. Tillträde till gymmet gäller endast för medlemmar i Brf Fallskärmens motionsklubb.

Bastu finns i samma byggnad som tvättstuga och föreningslokalen. Den är beräknad för max 6 personer (familjebastu) och den har en dusch och plats för klädombyte.

Det finns 3 st cykelbodar på innergården. Bodarna är byggda i trä och är uppförda i längor. De flesta bodar saknar en mellanvägg men varje bod har sin egen dörr med ett hänglås på. Hänglåsen tillhör föreningen och får ej bytas ut mot privata lås. Detta pga service och underhållsbehov. Bodarna hyrs av föreningen mot ett avtalad kostnad. Ute på gården finns även flera cykelställ.