BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Aspudden/Örnsberg

Margaretha Krooks gata 5, vån 3

  • 4 rum och kök
  • 80 kvm
  • Såld
  • 4669
  • 205
  • 6476
Värdera din bostad

Beskrivning

GAVELFYRA - SJÖGLIMT - FRI UTSIKT MOT GRÖNSKA - RYMLIG INGLASAD BALKONG - HISS!

Varmt välkomna till denna unika gavelfyra med sjöglimt i eftertraktade Aspudden/Örnsberg. Här erbjuds ett hem med alla tänkbara bekvämligheter. Vacker utsikt med sjöglimt mot Mälaren och lummig grönska, stora fönsterpartier i tre väderstreck som ger ett fint ljusöde i bostaden, öppna sociala ytor bidrar till en luftig och rymlig känsla. Från köket/vardagsrummet nås en stor inglasad balkong med sol större delen av dagen och med gott om plats för loungemöbler. Inglasningen gör balkongen till ett extra rum som kan nyttjas större delen av året. Tre rogivande sovrum i bra storlek med lugnt och insynsskyddat läge, avskilt från sällskapsytorna. Bostaden har två badrum varav det ena med både tvättmöjlighet och badkar samt en gäst-WC. Ytskikten går i en ljus färgsättning och golven är av fin ekparkett. Detta är ett boende med exceptionellt bra planlösning, generöst med förvaringsutrymmen och genomgående hög standard. Hiss finns i fastigheten och i entréplan finns rymligt förråd till lägenheten.

Brf Kejsarörnen är en familjär och stabil förening med mycket god ekonomi. Föreningen äger marken (ej tomträtt) och har amorterat flitigt sedan fastigheten stod klar 2012. Belåningsgraden är nu nere på ca 9228 kr per/kvm enl. årsredovisningen 2021. Månadsavgifterna har varit oförändrade sedan tillträdet 2012. Bra att veta är att fastigheten är miljöklassad vilket innebär att flera banker ger ränterabatter via grönt bolån! Föreningen har en lummig innergård som är en grön oas under sommarhalvåret. Under 2022 har föreningen installerat laddstolpar på samtliga garageplatser. I fastigheten finns även gästlägenhet, gemensamhetslokal, barnvagnsrum, cykelrum samt källsorteringsrum.

Här bor ni med perfekt läge med all tänkbar service såsom flera mataffärer, restauranger, caféer, butiker m.m. Ett barnvänligt område med populära förskolor och skolor. På kort promenadavstånd finner ni härlig natur med klippbad vid Mälaren och vackra promenadstråk längs med vattnet vid Vinterviken. Här finns även ett flertal lekplatser och mysig djurpark i närheten. Bra kommunikationer via T-bana Örnsberg är du på Södermalm på endast sju minuter.

En bostadsdröm ni inte vill missa - Hjärtligt välkomna att anmäla ert intresse till ansvarig mäklare!

- Gavelläge med fönster i tre väderstreck
- Fri utsikt mot lummig grönska och sjöglimt
- Öppen social planlösning
- Stor inglasad balkong i soligt läge
- Tre sovrum i bra storlek
- Stort badrum med badkar samt gäst-WC
- Modern fastighet med hiss
- Stor stabil förening som äger marken och med god ekonomi
- Gästlägenhet och gemensamhetslokal i föreningen
- Garageplatser med laddstolpar installerade på samtliga platser
- Utomhusparkeringsplatser samt 2 gästparkeringar
- Ett stenkast från vacker natur och badplats