BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Huddinge

Lackerargränd 4

  • 2 rum och kök
  • 54 kvm
  • 2.540.000 kr / Såld
  • 8155
  • 1289
  • 3577
Värdera din bostad

Beskrivning

OBS! ACCEPTERAT PRIS, 2 550 000 kr. Kontakta ansvarig mäklare för att boka tid för privat visning.
Högt upp i huset med en magisk terrass ligger denna charmiga lägenhet. Optimal planlösning med fina färg och materialval. Stabil förening med låg avgift.

Brf Sjödalsterrassen 1 är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. Föreningen består av 85 bostadsrättslägenheter samt 1 bostadsrättslokal som kommunen bedriver förskola. Föreningen har även en övernattningslägenhet om ca 55 kvm.

Och så läget! Läget är optimalt för dig som vill ha nära till puls och rörelse, men samtidigt bo mysigt och lugnt i en populär förening med en fantastisk terrass. I centrum finns det flera trevliga närbutiker såsom Coop, Hemköp, H&M, Kicks, bibliotek, bokhandel, gym, apotek, kafé, restauranger m.m. Huddinge är ett utav de snabbast växande områdena i Stockholm, nya bostäder byggs upp.Kommunikationerna är mycket goda i form av både buss och pendeltåg, till T-Centralen tar det cirka 15 minuter med pendeln. 

Varmt välkommen till Lackerargränd 4!
- Stabil förening med god ekonomi.
- Låg avgift (Internet, värme, kallvatten, kabel-TV (grundutbud) och bostadsrättstilläggsförsäkring).
- Högt upp.
- Gemensam terrass.
- Nyproducerad 2018
- Genomgående parkettgolv av ek.
- Lättmöblerade rum.
- Optimal planlösning.
- Ett stenkast från Huddinge Centrum med dess kommunikationer och serviceutbud.
- Rikligt ljusinsläpp från två väderstreck.
- Bra med förvaringsutrymmen.
- Stort badrum med tvättmaskin.
- Källarförråd
- Vacker innergård att nyttja.
- Föreningen disponerar även 46 st p-platser med hyra på 1280 kr/mån. 8 p-platser utrustade med laddstolpar.
- Gemensamma utrymmen: cykelförråd, soprum/ barnvagnsförråd, övernattningslägenhet, innergård med lekplats och grillmöjligheter samt takterrass med ute kök.
- Fantastiska naturnära promenadstråk alternativt joggingtur och på fem minuters gångavstånd ligger sjön Trehörningen som är en del av Paradisets naturreservat, Huddinge kommuns största sammanhängande skogsområde.
- Rikligt utbud med service och kommunikationer (se vidare i annonsen under länken Huddinge centrum).

Hall – Inbjudande och praktisk
Välkomnande hall med säkerhetsdörr som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt med härligt ljusinsläpp från ett stort fönsterparti. Här finns goda förvaringsytor via garderober. 

Vardagsrum – Ljust och stort
Vackert och stort vardagsrum som karaktäriseras av vackra fönsterpartier som medför rikligt med ljusinsläpp. Rummet har mycket bra möblerbarhet och här finns gott om plats för såväl soffgrupp, matbord som övrigt passande möblemang, här kommer man även ut till lägenhetens stora balkong. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner med social öppenhet till köket. 

Solig balkong - Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne. På balkongen som har bästa solläge finns det plats för en loungedel eller utemöbler som bord och stolar. Här får man ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av det fina vädret.

Kök – Stilrent kök från Marbodal 
Köket har mycket god förvaring bakom vita köksluckor och köksskåp, praktiska arbetsytor med vitt kakel ovanför bänkytan. Köksutrustningen består av integrerade kyl/ frys, diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt, varmluftsugn och microvågsugn från Siemens. Köket ligger i öppen planlösning till vardagsrummet och har en matplatsdel för 6-8 personer. 

Sovrum – Stort och rikligt ljusinsläpp med goda förvaringsmöjligheter.
Här finns det ett stort fönsterpartier som ger rikligt med ljus och utgång till bostadens balkong. Rummet är väldigt luftigt och möbleringsvänligt med plats för såväl dubbelsäng som arbetshörna och garderober. Här finns bostadens klädkammare.

Duschrum & WC – Stilrent med fokus på funktion och komfort
Praktiskt i anslutning till hallen ligger ett trivsamt och stilfullt badrum med hela kaklade väggar och klinkergolv.  Badrumsutrustningen består av WC, tvättmaskin, handfat med kommod, spegelskåp samt dusch med glasvägg.