BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Henriksdalsringen

Henriksdalsringen 69

  • 4 rum och kök
  • 97 kvm
  • Såld
  • 2635
  • 293
  • 5867
Värdera din bostad

Beskrivning

Superfräsch 4:a i populära Henriksdal. Idag ombyggd till en 5:a! Genomgående fina parkett/klinkergolv och fina väggar. Mycket fint topprenoverat kök med riven vägg och extra gott om plats för hela familjen. Stort vardagsrum med stora fönster och utgång till en underbar balkong med milsvidd utsikt över Hammarbybacken och Nackareservatet. Unik lösning med extra stort badrum med tvättdel i lyxigt skick. 4 sovrum! Hiss finns! Mycket goda parkeringsmöjligheter i garage. Föreningen äger marken!

En stor och rymlig HALL erbjuder bra förvaring. Det snygga klinkergolvet fortsätter sedan in i gästwc och badrum på ett mycket lyxigt sätt.

BADRUMMET är mycket fräscht med grått klinkergolv och vitt kakel och mycket lyxig fondvägg. Stora fönster ger ett härligt ljusinsläpp .Duschhörna, WC, påkostat handfat, spegelskåp och bra arbetsbord. Stor tvättdel med tvättmaskin och torktumlare och bra arbetsbänk och förvaringsskåp Det finns även en fin GästWC.

KÖKET är mycket snyggt och är rymligt med med matplats åt hela familjen. ( 6 - 8 personer). Två stora fönster mot den grönskande gården med härlig ostörd utsikt. En vägg är riven för modern öppen planlösning. Mycket bra arbetsytor i vit sten. Fina vita skåpluckor och mosaik ovan diskbänk. Fullstor Kyl/Frys i rostfritt utförande. Diskmaskin, induktionshäll samt inbyggd ugn. Fläktkåpa.

Det stora ljusa VARDAGSRUMMET är lägenhetens hjärta. Stora fönster med utsikt över Nackareservatet. Utgång till en underbar inglasad balkong.

Fyra bra SOVRUM. Två med utsikt över Nackareservatet och ett mot den grönskande gården. Det sista har ett fönster i väggen för ljusinsläpp Stora, fina fönster. Ett av rummen har en stor platsbyggd garderob.