BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägerstensåsen

Lotterivägen 11, vån 3/3

  • 2 rum och kök
  • 51 kvm
  • 3.490.000 kr / Såld
  • 3853
  • 220
  • 3087
Värdera din bostad

Beskrivning

HÖGST UPP I HUSET MED EFTERMIDDAG/KVÄLLSSOL PÅ BALKONGEN!

- Mitt i hjärtat av pittoreska Hägerstensåsen
- Balkong i bästa västerläge
- Sol från lunchtid fram tills solnedgång
- Ostört läge högst upp i huset med utsikt över trädkronor och takåsar
- Fantastiskt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck
- Bostaden präglas av tidstypisk charm
- Snyggt ljust kök med plats för matgrupp
- Stilfullt helkaklat badrum från 2014
- Generös takhöjd om ca 2,7 meter
- Gott om förvaringsutrymmen
- Låg avgift där värme, VA och bredband ingår
- Stabil förening som äger marken och har 2 hyresrätter kvar
- Låg belåningsgrad om ca 1778 kr/kvm
- Föreningen amorterade 3 000 000 kr på sina lån 2022
- Ett stenkast från Hägerstensåsens centrum och kort promenad till tunnelbana

Varmt välkomna att förälskas i denna bedårande funkisdröm på eftertraktade Lotterivägen! Läget är perfekt på lugn återvändsgata i hjärtat av mysiga Hägerstensåsen med endast ett stenkast från butiker, restauranger och caféer. Bostaden präglas av ett generöst ljusinsläpp från fönster i två väderstreck som i kombination med ca 2,70 m i takhöjd bidrar till en ljus och luftig känsla. Vidare erbjuds ett hem med balkong i västerläge där solens strålar kan avnjutas från förmiddag tills solnedgång. Ytterst välplanerad med genomgående generösa rum och gott om förvaringsutrymmen. 

Här finns flertalet originaldetaljer välbevarade från byggåret, som vacker fiskbensparkett i vardagsrummet och fönsterbräden i sten. Ljust kök med gott om förvaring och arbetsytor. Köket är utrustat med diskmaskin (ny från 2023), kyl/frys (ny 2022), fläkt och spis med ugn. Behagligt sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaring genom inbyggda garderober. Fint helkaklat badrum från 2014 med takdusch och duschväggar i glas, handfat med kommod samt spegelskåp. Hall med gott om förvaring genom inbyggda garderober och säkerhetsdörr. Till lägenheten hör ett av föreningens större förråd om ca 9 kvm beläget i källarplan.

Brf Skorstenen är familjär och stabil förening med mycket god ekonomi som äger marken (ej tomträtt) och har två hyresrätter kvar (dold tillgång). Föreningen sålde en av sina hyresrätter 2022 och kunde amortera 3 000 000 kr på sina lån. Belåningsgraden är nu låga 1778 kr/kvm (beräknat på boyta). Föreningen har de större renoveringarna bakom sig som stambyte, fasad och tak. Föreningen har parkeringsplatser och en lummig innergård med sittplatser och grillplats. I fastighetens källare finns cykel- och barnvagnsförråd samt två stycken tvättstugor.

Här bor ni mitt i idylliska Hägerstensåsen som erbjuder ett gediget utbud av caféer, restauranger och charmiga butiker. Ett vackert hem med endast några få minuters promenad till tunnelbanan. På promenadavstånd finns även grönområden kring Vinterviken med klippbad vid Örnsberg, Wintervikens Café och vackra promenad- och joggingstråk. Tre stationer bort på tunnelbanans röda linje finner du Liljeholmen som erbjuder stor galleria samt kommunikation i form av tvärbana, bussterminal och flygbussar.

En bostad som måste upplevas - Varmt välkomna att anmäla ert intresse!