BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bagarmossen

Emågatan 30

  • 3 rum och kök
  • 70 kvm
  • 3.500.000 kr / Såld
  • 1479
Värdera din bostad

Beskrivning

- Charmigt tidsenligt kök 
- Perfekt boende för den familjen 
- Välplanerade sovrum 
- Genomgående planlösning 
- Balkong med sol under dagen
- Lugn återvändsgata 

Nu erbjuds chansen att förvärva detta smakfulla och charmiga hem på Emågatan 30 - nära till både kommunikationer, natur och Bagarmossens centrum!

En trappa upp nås bostaden som präglas av ett genomgående ljus, välplanerade ytor, smakfulla renoveringar och bevarad charm. Det första du möts av är hallen som bjuder in till resterande rum. Här finns verkligen gott om plats för hela familjens kläder och skor, samt flera platsbyggda garderober. Kökets charmfaktor är hög då tidsenliga originalstommar och skåp bevarats. En given plats för matlagning och härliga frukoststunder där ögonen får vila ut mot föreningens lummiga innergård. Sovrummet vetter även det mot den grönskande innergården. Här finns gott om plats för möblering av stor dubbelsäng, förvaring finns i platsbyggda garderober från byggåret.

Vardagsrummet är en given samlingsplats för hela familjen och plats finns för stor soffa och matbord. Från vardagsrummet nås balkongen som erbjuder sol under dagen. Bostadens andra sovrum är även det rymligt och funkar både som barnrum, gästrum eller kontor. 

 Brf Emågatan är en välskött förening om består av 54 lägenheter, varav 12 är hyresrätter (dolda tillgångar). Föreningen erbjuder medlemmarna en stor lummig och välskött innergård med sittplatser, grillmöjligheter samt odlingslådor att odla i. Andra gemensamma utrymmen i föreningen är tvättstuga, hobbyrum, cykel- och barnvagnsrum, samt ett stort trädgårdsförråd. 

Bostaden är belägen ett stenkast bort från det idylliska Nackareservatet som erbjuder bad på sommaren vid Söderbysjön, skridskor och skidåkning på vintern. Här finns möjlighet till härliga promenader och löpträning samt en golfklubb (Björkhagens GK) med en trevlig skogsbana. Även Brotorpsstugan nås på en kortare promenad från bostaden som erbjuder bl.a. nygräddade våfflor och fika. Vidare finns Hellasgården på kort avstånd.

Någon minut från lägenheten ligger Bagarmossens Centrum med livsmedelsbutiker, torghandel, restauranger, bibliotek och Folkets Hus. Populära bageriet Lilla Bagis är en favorit i området, även Hushållet som är en zero-waste mataffär är mycket uppskattad. I området finns flertalet förskolor och skolor. 

Från Bagarmossen tar du dig enkelt och smidigt vidare genom stan via tunnelbanan och dess gröna linje. Innerstaden når du på ca 15 minuter. Med buss 161 tar du dig även vidare söderut mot Gröndal via Älvsjö station och Midsommarkransen. 

 Måste upplevas på plats!