BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nykvarn

Bäverstigen 12

  • 6 rum och kök
  • 135 kvm
  • Såld
  • 6088
  • 548
  • 9710
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Nykvarns trevligaste hus med alla rätt!
Stora sociala öppna ytor såsom kök, vardagsrum, uterum, matsal på samma våningsplan. Mysig trädgård med möjlighet till många sittytor. Två badrum varav ett helt nyrenoverat, samt 4 sovrum förutom den öppna planlösningen mellan dom sociala ytorna. Groventré med tvättstuga samt carport. Allt man kan önska av ett familjevänligt hus i Nykvarns trevligaste område. 

Ett 2-planshus byggt 2002 med goda ytor om 135 kvm + 20 kvm uterum med kamin, och friköpt tomt. Plan och lättskött trädgård med trädäckad altan, grusad uppfart och lekvänlig gräsmatta. Öppen planlösning, fyra sovrum på övre plan, uterum med fönster från golv till tak, stora fönster och två badrum. Carport. Endast 30 minuter från Stockholm med bil, skolan tvärs över gatan och endast 1 km in till centrum. Tio minuters gång- och cykelväg till badplatsen Hökmossen.

ENTRÈPLAN- hela planet har vattenburen golvvärme

Hall
Välkomnande hall med gott om förvaring i en hel garderobsvägg. Marrakechklinker på golvet och vitmålade väggar.

Kök
Stort kök med gott om förvaring och arbetsytor på både köksbänkar och köksö. Vita släta lådor och skåpsfronter, svart granit och grått kakel ovan. Fint fönster ovan diskbänken. Utrustat med integrerad kyl, frys och diskmaskin, vit ugn och micro, induktionshäll och fläkt. Utgång till altanen och uterummet och med plats för långbord året runt i matdelen. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar. Spotlights för bra belysning. 

Vardagsrum
Ut från köket ligger vardagsrummet som är ett enda stort glasrum med fönster åt fyra håll. Här finns dessutom en mysig kamin och utgång till altanen genom dubbeldörrar. Klinker på golvet och vitmålade väggar. Spotlights. 

Tv-rum
Avskilt tv-rum från nedervåningens i övriga sociala planlösning. Här finns plats för stor soffgrupp och bioduk. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar. En skjutgarderob.

Badrum 
Badrum från byggåret med uppdaterad inredning och färg. Utrustat med WC, dusch med glasväggar och takdusch, handfat med kommod och badrumsskåp. Fönster med inkaklad fönsternisch. Golvvärme.

Tvättstuga/pannrum
Kombinerad groventré och tvättstuga med gott om förvaring. Trivsamt med fönster ovan en bra arbetsbänk. Utrustat med tvättmaskin, torktumlare, städskåp och tvättbänk. Gråblå klinker på golvet och vitmålade väggar.  

ÖVRE PLAN- gråmålad trapp leder er upp

Sovrum 1
Kvadratiskt och lättmöblerat rum med tre fönster. Här finns plats för enkelsäng, skrivbord och garderob. Ekparkett på golvet och vit och blåmålade väggar.

Sovrum 2 & 3
De minsta rummen är spegelvända varandra. Här finns plats för enkel säng, skrivbord och mindre garderob. Det ena rummet har vitmålade väggar och de andra har gråmålade väggar. Ekparkett på golven. 

Sovrum 4/ master bedroom
Det största sovrummet är generöst i storlek med plats för dubbelsäng, och två garderobsväggar. Härligt med två fönster och en fransk balkong. Vitmålade väggar och ekparkett på golvet. 

Badrum 
Nyrenoverat (2021) och påkostat badrum i beiga toner. Stora plattor på både golv och väggar inger en lyxig spakänsla. Utrustat med WC, badkar och handfat med kommod. Fönster med inkaklad fönsternisch. Golvvärme. Våtrumsintyg finns.

Trädgård 
Härlig trädgård med stor altan och sociala ytor. Underbar växtlighet med fröjd för både ögat och magen, här finns bland annat två äppelträd, syrénbuskar, rododendron, tujahäck, vinranka och japansk lönn. Carport med förråd bakom.