BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Älvsborgsgatan 1, 2 tr

  • 2 rum och kök
  • 40 kvm
  • Såld
  • 4029
  • 735
  • 5578
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en otroligt välplanerad tvåa med underbar och solig balkong som vetter mot innergården. Här möts ni av en smakfullt renoverad lägenhet med vackra originaldetaljer bevarade så som plankgolv, takhöjd, fönster och gott om förvaring!

Väl inne i lägenheten möts ni av en välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter i form av hatthytta samt platsbyggda garderober. Vidare in finner ni ett renoverat kök med gott om förvaring bakom ljusa köksluckor. Har finner ni även ett spröjsat fönster som vetter mot sovrummet. Fönstret skapar ett härligt ljusinsläpp in till köket. Köket är utrustat med häll, diskmaskin, fläkt, kyl/frys och ugn. Vardagsrummet har en härlig rymd där ni enkelt får plats med soffa, matbord samt övrigt möblemang. Från detta rum nås den fantastiska balkong som vetter mot innergården. Här får ni plats med balkongmöbler samt odlingar. I anslutning till vardagsrummet finner ni ytterligare förvaring i form av en bra klädkammare som sväljer en hel del förvaring. Sovrummet nås även det från vardagsrummet. Idag finns en platsbyggd sängstomme med förvaring under sängen.Även detta rum har ett vacker fönster samt plats för mindre möblemang. Badrummet är även det rymligt med en snygg industrivägg som skärmar av duschutrymmet. Här finns även wc, skåpsförvaring, handfat samt spegel. 

Detta är sammantaget en fantastisk lägenhet lugnt belägen på Älvsborgsgatan men med närhet till precis allt Södermalm kan erbjuda. Tunnelbanans gröna linje når ni med 2 minuters promenad från lägenheten!

Missa inte denna visning!

Lägenheten är registrerad som 1 rok enligt lägenhetsförteckningen men är idag omgjord till 2 rok och disponeras som 2 rok.