BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Thunströms väg 16

  • 3 rum och kök
  • 67 kvm
  • Såld
  • 6246
  • 583
  • 2134
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna fantastiskt fina och välplanerade 3a som ligger direkt på Kvarnholmens södra sida. Här ligger Kvarnholmsterrassen, och här gör Peab plats för flera nya hem. Solvändan är den första etappen på Kvarnholmsterrassen och här byggs det 77 lägenheter. Föreningen erbjuder hiss direkt ner till garage och förråd. Intill ligger föreningens gemensamma, grönskande innergårdar i söderläge med plats för umgänge, lek och rekreation.

En pampig bostad för dig som vill bo exklusivt med skärgårdskänsla i innerstans absoluta närhet. När man sett bostaden inser man hur lyxigt man faktiskt kan bo endast ett stenkast från Stockholms innerstad.

När man kommer in i bostaden välkomnas man av en hall med goda avhängningsytor och bra förvaring i form av inbyggda garderober. Vidare in i bostaden kommer man till vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. En perfekt samlingsplats för familj och vänner och möjlighet för stora middagsbjudningar. Köket är exklusivt med beiga luckor från Vedum och bänkskiva i laminat. Köksutrustningen består av kyl och frys, diskmaskin, inbyggd mikro och ugn samt induktionshäll.

Från vardagsrummet når man den härliga balkongen som ligger i västläge. Här får man plats med sittgrupp och gröna växter.

Bostaden har två generöst tilltagna sovrum. Båda sovrummet rymmer enkelt större säng och bra förvaring. 

Bostadens badrum är fint med klinker och kakel i granitkeramik skärgårds grå kulör. Utrustningen består av wc, dusch, handfat, tvättmaskin och torktumlare.

Läs mer om projektet på PEABs hemsida: https://peabbostad.se/projekt/stockholm/kvarnholmsterrassen-solvandan/

Bostaden säljs på ritning, därav finns inga visningar. Kontakta mäklaren för mer information. Tillträde är tänkt 2023-08-31.