BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bandhagen

Trollesundsvägen 50

  • 3 rum och kök
  • 101 kvm
  • Såld
  • 5479
  • 329
  • 7724
Värdera din bostad

Beskrivning

För dig som har fyllt 55 år! Välkommen till en rymlig 3:a i etage med fönster åt tre håll och underbar utsikt. Social planlösning nere med plats för långbord i matsalen och privat del på övre plan med två sovrum. Två stora badrum med fönster. Hiss. Nära centrum med t-bana, butik, apotek och café.

ENTRÈPLAN

Hall
Välkomnande hall med förvaring i en garderob och på en hatthylla. Linoleum på golvet och tapetserade väggar. Här ligger trappan som leder upp till övervåningen.

Kök
Lättarbetat u-kök med gott om arbetsytor och trivsamt fönster ovan diskbänken. Utrustat med spishäll, ugn, fläkt, kyl, frys och diskbänk i rostfritt. Köket leder ut i matsalen som är som ett enda stort burspråk. Här har du fönster runt om hela rummet och kan ha långbord året runt. Linoleum på golvet och tapetserade väggar. Fina fönsterbänkar i marmor.

Vardagsrum
Härligt rum med fönster åt två håll. Här finns plats för soffgrupp, tv-möbel och läshörna in under trappan. Ekparkett på golvet och tapetserade väggar.

Badrum
Ett fullstort duschrum med fönster. Vitt kakel på väggarna och plastmatta på golvet. Utrustat med WC, dusch, handfat och badrumsskåp.

ÖVRE PLAN

Sovrum
Två kvadratiska och lättmöblerade sovrum. Utsikt över parken och det ena rummet har dessutom fönster även åt torget. Varsin garderob. Linoleum på golven och tapetserade väggar.

Badrum
Det större badrummet har tvättmaskin. Vitt kakel på väggarna och plastmatta på golvet. Utrustat med WC, badkar, handdukstork, tvättställ, badrumskåp och tvättmaskin.

Förråd
Ett källarförråd ingår i överlåtelsen.