BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Skurusundet

Skurusundsvägen 108

  • 4 rum och kök
  • 104 kvm
  • 6.950.000 kr eller högstbjudande
  • 6272
  • 143
  • 12265
Värdera din bostad

Beskrivning

Missa inte denna chans att förvärva ett helt nybyggt 2023 och fantastiskt fint trevånings bostadsrättsradhus i ett av Stockholms absolut populäraste områden vid Skurusundet! Obelånad förening och juridisk person kan tillåtas köpa! Mycket stor uteplats med trädgård. Perfekt planerat och byggt i påkostad och lyxig stil. Vita väggar och genomgående mycket fint tarkett ek- white golv med golvvärme i alla plan.

På framsidan av huset på mellanplanet så möts av ett fint trädäck. När man kommer in så möts man av ett mycket snyggt och påkostat Marbodalkök. Snygga lyxiga skåpluckor (Sand) och smakfull bänkskiva (Delaware stone) med samma stänkskydd. Fullstor integrerad kyl och frys och diskmaskin. (Siemens) Ugn, spishäll och köksfläkt. Snygga spotlights under köksskåp.

På mellanplanet så har man också ett mycket trevligt vardagsrum med fantastiskt fönsterparti och fransk balkong.

Mellanplanet har också ett bra badrum/wc med fint klinkergolv och helkaklade väggar. Dusch , wc och handfat. Spegelskåp med belysning samt handdukstork.

Övre planet har två bra sovrum. Masterbedroom är mycket rymligt och har också likt vardagsrummet ett magnifikt fönsterparti med härlig höjd. Det andra rummet är också rymligt med snyggt takfönster. Detta plan har också ett stort badrum/wc. Klinkergolv och helkaklade väggar. Badkar, wc och handfat. Spegelskåp med belysning.

Nedre plan har egen ingång och passar således perfekt som tonårsrum om man vill eller kontor för sitt egna företag. Här har man ett stort allrum som med fördel kan användas som sovrum. Här har man också ett fint badrum med klinkergolv och helkaklade väggar. Dusch, wc och handfat. Spegelskåp med belysning. Här finns också en tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare (Siemens). Bra tvättbänk samt städskåp.

Två parkeringsplatser ingår finns där det är förberett idag för laddstolpe på en av dem.

Huset har också en fin tomt med gräsmatta i perfekt söderläge på framsidan.

Mycket goda kommunikationer med busshållplats precis intill tomten.

El, vatten och bredband är separat uppdelat till varje hus.

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Småhus - Bostadsrätt. 4 rum och kök varav 3 sovrum. Våningsplan 1,2,3. Lägenhetsnummer B. Föreningen Brf Skurugård.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 6.950.000 kr eller högstbjudande. Månadsavgift 1 985 kr. Andel i föreningen är 33.4764 %.

Driftskostnad

Totalt 1 800 kr/mån (21 600 kr/år) varav Värme 800 kr/mån, El 500 kr/mån, Vatten/Avlopp 250 kr/mån, Försäkring 250 kr/mån. Driftkostnaderna är uppskattade.

Tvättstuga finns i varje radhus

Internet och tv från Telia.

Brf Skurugård är bildades 2023. Föreningens fastighet
förvärvades också 2023. Man äger marken. (inte tomträtt)
Föreningens fastighet är ett flerbostadshus med tre lägenheter (radhus) på
adressen Skurusundsvägen 108 i Nacka. Total entreprenad med svensk husleverantör (Borohus) med 10 år försäkring och  garanti.

I föreningen finns 6 parkeringsplatser. 2 st till varje radhus där en i dagsläget är förberett för att installera laddstolpe. 

Ekonomisk plan, stadgar och energideklaration kommer inom kort

 

Områdesbeskrivning

Perfekt läge i Skuru Udde/Norra Skuru. Området är väldigt barnvänligt. Nya gator med trevlig bebyggelse i hela området. Populariteten ligger i farledsmiljön utmed inloppet till Stockholm. Detta är ett av Stockholms absolut finaste och mest populära omgivningar med härlig natur och häpnadsväckande utsikt. Nära fina båtklubbar och stränder.  Allt nödvändigt finns i närheten, barnlekplats, fritidsspår, skolor, förskolor, skog, Skurusundet, Ektorp C, Nacka Forum, Slussen m.m. ca. 10 minuter bil resa till stan, busshållplats för bus 409 som går ofta från Slussen och Ektorp precis utanför huset. Nacka är också känt för att  ha några av Sverige bästa skolor.