BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Thunströms väg 16

  • 5 rum och kök
  • 112 kvm
  • Såld
  • 5543
  • 157
  • 2397
Värdera din bostad

Beskrivning

Nyproducerad 5:a med sjöglimt och stilrena materialval - tillträde efter sommaren. Är ni ute efter något alldeles extra? Då har ni hittat rätt. Nu finns chansen att köpa denna otroligt fina och välplanerade 5-rummare på Kvarnholmens södra sida. Solvändan är den första etappen på Kvarnholmsterrassen och här byggs det 77 lägenheter. Föreningen erbjuder hiss direkt ner till garage och förråd. Intill ligger föreningens gemensamma, grönskande innergårdar i söderläge med plats för umgänge, lek och rekreation. Bostaden ligger även i direkt närhet till Kvarnholmens centrum där ni finner alla bekvämligheter som matbutik, restauranger, café samt gym. Med perfekt gångavstånd når du även Ebba Braheskolan som har förskola och grundskola åk 1-9. Barnens favorit, lekplatsen Lilla kvarnholmen ligger alldeles i närheten. Smidiga kommunikationer med buss samt pendelbåt in till City.

Tillträde är planerat till den 2023-09-05.

En pampig bostad för dig som vill bo exklusivt med skärgårdskänsla i innerstans absoluta närhet. När man sett bostaden inser man hur lyxigt man faktiskt kan bo endast ett stenkast från Stockholms innerstad.

När man kommer in i bostaden välkomnas man av en hall med goda avhängningsytor och bra förvaring i form av inbyggda garderober. Här finns också en väl tilltagen klädkammare. Vidare in i bostaden kommer man till vardagsrummet som ligger i gavelläge och ger ett härligt ljusinsläpp från två vädersträck. Vardagsrummet ligger i öppen planlösning mot köket och är en perfekt samlingsplats för familj och vänner och möjlighet för stora middagsbjudningar. Kök med fina tillval har gjorts med luckor i linnebeige från Vedum, snygga kromade beslag och en bänkskiva i laminat som fortsätter upp delvis på väggen som stänkskydd. Köksutrustningen består av kyl och frys, diskmaskin, mikro och ugn i högskåp samt induktionshäll. 

Från vardagsrummet når man den stora balkongen som ligger i härligt söderläge med glimt mot Svindersviken. Här finns mycket generösa ytor för loungedel, utegrupp och odlingsmöjligheter.

Bostaden har fyra generöst tilltagna sovrum. Bostadens masterbedroom ligger i anslutning till vardagsrummet och här får man plats med dubbelsäng. Bra förvaring i form av inbyggda garderober. De andra tre sovrummen ligger intill hallen och är lättmöblerade och passar perfekt som sovrum, kontor eller gästrum.

Bostaden har två stycken badrum. Båda är utrustat med wc, dusch. I det lite större badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare. Kakel på väggarna i badrummen är matt vitt och klinker i granitkeramik terraso mörkbeige. 

Genomgående för bostaden finns parketten Ek Taranto som är en vitpigmenterad mattlackad ekparkett. 

 

Läs mer om projektet på PEABs hemsida: https://peabbostad.se/projekt/stockholm/kvarnholmsterrassen-solvandan/

Bostaden säljs på ritning, därav finns inga visningar. Kontakta mäklaren för mer information.