BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bagarmossen

Svartågatan 33, 2tr

  • 3 rum och kök
  • 54 kvm
  • Såld
  • 3962
  • 462
  • 2798
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna ljusa och mycket välplanerade hörntrea, helt utan insyn och med balkong i sydväst. Klassikt funkishus i stabil & omtyckt förening i härliga Bagarmossen!

Bostaden har en tilltalande planlösning med ett rymligt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet, två rejäla sovrum samt badrum. Fönster i två väderstreck släpper in rikligt med ljus. Riktigt bra förvaringsutrymmen bland annat i stor smart garderobslösning i större sovrummet.

Här bor man  i lugna kvarter, i en välskött förening endast några minuters promenad från både Nackaresarvatet och Bagarmossens centrum med mataffär och T-bana.

Brf Söderbysjön är en av Bagarmossens största och populäraste föreningar och består av 359 lägenheter varav 22 är hyresrätter, vilket utgör ett dolt kapital för föreningen. Utöver lägenheterna finns det 37 uthyrningsbara lokaler och mindre förråd, 38 garage samt 35 parkeringsplatser varav 24 platser har laddstolpe. Ekonomin i föreningen är väldigt god och det  finns många gemensamhetsytor som fina innergårdar med lekplats, stor tvättstuga med maskinpark från 2019, Det finns även ett ett välutrustat gym, hobbyrum där medlemmarna kan utföra enklare hantverk, en föreningslokal som kan hyras för kalas eller andra aktiviteter och ett gästrum som kan hyras för övernattande gäster. Det finns också en elbil som kan hyras av medlemmarna. Därutöver finns det ett bytesrum (där medlemmar byter saker med varandra), en hönsgrupp och en odlingsgrupp som medlemmarna kan vara med i.