BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Doktor Abelins Gata 6

  • 2 rum och kök
  • 39 kvm
  • 4.275.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Det är med rysning i kroppen jag nu har möjlighet att presentera denna 1920-talsdröm på Doktor Abelins gata 6! Denna härliga lägenheten har designats om och totalrenoverats med exklusiv smak i 2021. Här bor man med en öppen och funktionell planlösning som passar perfekt för två personer. Takhöjden om ca 2,9m ger extra luftig känsla till lägenheten. Denna perfekt planerade tvåa med utvalda material är ett riktigt fynd!

Denna lägenhet är belägen i en otroligt vacker fastighet ritad av Bocander & Cronvall i klassisk 20-tals stil med intryck från antiken och renässansen, och som erbjuder vädringsbalkonger i sydväst och en mysig innergård. Brf Solvik 4 är en populär, familjär och mysig förening där många av renoveringarna redan är utförda. Ett stort plus är också att föreningen är skuldfri och äger marken. 

Lugnt belägen mitt i Södermalms lummiga och blomstrande kvarter, men ändå bara ett stenkast från pulserande Mariatorget och Zinkensdamm. Här bor du i ett läge med närhet till all tänkbar närservice i form av caféer, härliga restauranger och affärer samt goda kommunikationsmöjligheter mindre än fem minuter bort. Runt hörnet finner du lugnet i Tantolunden med dess grönskande promenadstråk och strand, samt Skinnarviksberget med dess magnifika utsikt över Stockholm.  Doktor Abelins gata är en oas och ett boende som många drömmer om, men där sällan så här fina objekt finns till salu.

Här trivs man alltför för bra, varmt välkommen att anmäla dig för visning!