BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sickla - Finntorp

Finntorpsvägen 11, 3tr

  • 2 rum och kök
  • 56 kvm
  • Såld
  • 3614
  • 239
  • 2622
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Finntorpsvägen 11! Denna tvåa är en bostad som verkligen ger dig mycket för pengarna. Med en yta på 56 kvm är den perfekt för dig som söker ett modernt och fräscht boende med både stil och charm.

En av de främsta fördelarna med denna bostad är det rymliga vardagsrummet. Här finns gott om plats för soffa, bord och TV, vilket gör det till den perfekta platsen att umgås med familj och vänner. De fina originaldörrarna ger en extra touch av karaktär och charm till rummet.

Köket är modernt och har alla bekvämligheter du kan tänkas behöva för att laga härliga måltider. Det finns gott om förvaringsutrymme och den stilfulla inredningen gör matlagningen till en fröjd.

Sovrummet i denna bostad är rymligt och har gott om plats för en stor säng. Här finns även en praktisk garderob med skjutdörrar inbyggd, vilket ger dig generösa förvaringsmöjligheter för dina kläder och andra tillhörigheter.

När du väljer att bo på Finntorpsvägen 11 får du också fördelen av ett lugnt och grönt område med fina promenadstråk och cykelvägar i närheten. Sickla köpkvarter med sitt shopping- och restaurangutbud ligger också på bekvämt avstånd. Allt från stormarknader och blomsterbutiker till systembolag och möbelaffärer hittar du här.

Så om du söker efter en bostad som ger dig både stil, charm och bekvämlighet, då är detta verkligen en tvåa som du borde överväga. Missa inte chansen att uppleva allt som Finntorpsvägen 11 i Nacka har att erbjuda!

Välkommen på visning!