BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Blåsut

Blåsutvägen 29

  • 2 rum och kök
  • 56 kvm
  • 3.450.000 kr / Såld
  • 3266
  • 557
  • 3342
Värdera din bostad

Beskrivning

   

- Gavelläge
- Fönster i två väderstreck som skapar ljus och rymd
- Balkong i sydväst med eftermiddags- och kvällssol
- Generösa sociala ytor och smakfullt kök
- Möjlig trea
- Stabil BRF med god ekonomi och friköpt mark

Varmt välkomna till denna generösa tvåa om 56 kvm i Gamla Blåsut! På våning två kliver ni in i bostaden som vetter i ett trevligt gavelläge med fönster i två väderstreck som ger ett flödande ljusinsläpp hela dagen. Planlösningen är flexibel och idag disponeras bostaden som en stor tvåa. Möjligheten finns att skapa ytterligare rum eller en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Balkongen vetter i sydväst och är en given plats från tidig vår till sent inpå hösten! Köket har smakfullt renoverats och bjuder in till matlagning och härliga middagar med vänner och familj. Förvaring finns det gott om i platsbyggda garderober i hallen. Till lägenheten hör även ett rymligt vindsförråd.

Från bostaden når ni Blåsut tunnelbana på 3 minuter som tar er vidare genom Stockholms linjetrafik. Vill ni känna stadens puls så når ni därifrån Södermalm, och allt som erbjuds där på endast 5 minuter.

Huset står på en lugn gata med närhet till en stor park runt husknuten. En bit upp på gatan hittar ni även det populära bageriet Bonne femme som erbjuder dagsfärskt bröd och magiskt fika. Övriga förnödenheter kan hittas i Globens shoppingcentrum där en välsorterad ICA-butik finns. Där finns även åtskilliga restauranger, nattklubb, klädbutiker, apotek, frisörer, konsert- och idrottsevenemang mm. För sista minuten handlingar finns Handlarn som ligger en kort promenad bort, även områdets bästa Sushi hos Åsushi och den lokala favoriten Ong Vietnam. 

Vill du ut i skog och natur så finns vackra Nackareservatet inom gångavstånd. 

Måste upplevas på plats!