BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sorunda

Sorundavägen 154

  • 6 rum och kök
  • 138 kvm
  • 4.195.000 kr / Såld
  • 7301
  • 851
  • 1431
Värdera din bostad

Beskrivning

Sorundavägen 154 är en charmig villa som sträcker sig över en yta av 138 kvadratmeter. Huset ligger i en trevlig och lugn omgivning och erbjuder en perfekt kombination av bekvämlighet och utrymme för en familj.

När du kommer in i huset möts du av en rymlig och välkomnande hall med gott om plats för att ta av dig skorna och hänga upp jackorna. Till vänster om hallen finns ett ljust och modernt kök. Köket är utrustat med all nödvändig utrustning och erbjuder gott om förvaringsutrymme och arbetsytor för matlagning och förberedelse av måltider. Köket leder ut till en stor altan med ett inglasat uterum, vilket skapar ett extra utrymme för avkoppling och underhållning. Uterummet kan användas året runt och ger en fantastisk utsikt över den omgivande trädgården.

På bottenplan hittar du också en tvättstuga med groventré. Detta utrymme är perfekt för att tvätta och torka kläder samt förvara skor och andra vardagsartiklar.

Vidare in i huset finns en välplanerad och mysig vardagsrumsmiljö. Här kan familjen samlas för att umgås, titta på TV eller bara koppla av. 

Huset erbjuder också fyra rymliga sovrum, vilket gör det perfekt för en familj. Alla sovrummen är utformade för att vara bekväma och inbjudande. De erbjuder tillräckligt med utrymme för sängar, förvaring och personlig inredning.

Villan har även två bra badrum, vilket ger extra bekvämlighet för familjen. Badrummen är inredda och utrustade med dusch eller badkar, handfat och toalett.

För dem som vill ha ett bra planerat garage samt en uppfart där fordonen kan parkeras och skyddas från väder och vind så finns självklart detta också.

Här erbjuds också en stor plan tomt där barnen kan leka fritt och njuta av utomhusaktiviteter. Trädgården erbjuder gott om utrymme för lek, trädgårdsarbete eller bara avkoppling utomhus. Som en extra bonus har villan även ett spabad där familjen kan koppla av och njuta av en avslappnande stund.

Sammanfattningsvis finner vi här en välplanerad och rymlig villa som erbjuder gott om utrymme för en familj att leva och växa.

Varmt välkommen med ditt intresse!