BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Segeltorp

Knostervägen 15

  • 4 rum och kök
  • 123 kvm
  • 5.710.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Efter 33 år är det nu dags för en ny familj att ta över det här gedigna kedjehuset i ett och ett halvt plan med en bostadsyta om 123 kvm och med en underbar trädgård som blir till en grön och privat oas under sommarhalvåret. Det fina tegelhuset som är byggt 1959 är riktigt välplanerat och har möjlighet till hela 5 sovrum, i dagsläget är huset inrett med 3 sovrum som samtliga finns på det övre planet. 
Husets framsida erbjuder en grusbelagd uppfart med plats för två till tre bilar. Tomten inramas av grönska. 

Entréplanet består av en hall, ett badrum, klädkammare, kök och ett underbart sällskapsrum med charmiga spröjsade fönster. Det trevliga köket har gott om skåpförvaring och avställningsytor. Här finns också plats för ett matbord som går att duka upp för 10-12 personer. Möjlighet finns att göra om matplatsen till ett sovrum. Vardagsrummet är stort med plats för både soffa och en matmöbel. Även här finns möjlighet att dela av rummet för att skapa ytterligare ett sovrum. Från vardagsrummet nås den underbara trädgården. Den glasade dörren leder först ut till en trädäckad altan med plats för både en trädgårdsmöbel och solstolar, den ena delen har en mycket charmig murad spis som man gärna eldar i året runt.
Där altanen tar slut tar gräsmattan vid. I den lummiga och påkostade trädgården finns bland annat äppelträd, syrenberså, magnolia, buxbom, akleja och vackra rosor "Ingrid Bergman". Trädgården har ett riktigt bra och ostört läge med perfekta soltimmar och med en allmänning som närmsta granne. 

En trappa upp nås ett allrum, gästtoalett, klädkammare och de tre sovrummen varav ett med en charmig fransk balkong och en walk-in closet.

I anslutning till bostadens entré nås pannrummet, förrådet och tvättstugan. Från husets baksida nås ytterligare ett förråd/redskapsbod.

Huset har ett idylliskt läge i populära Segeltorp med närhet till förskolor, skolor, kommunikationer och serviceutbud! För barn och ungdomar finns det gott om fritidsaktiviteter i närhet till bostaden, såsom ishall och ridstall.
I närheten finns förutom Fruängen centrum även populära Långbro Park med Långbro värdshus och det trevliga caféet Bakfickan. För den motionsintresserade finns Älvsjöskogen med upplysta motionsspår och vintertid plogade skidspår. Under varma sommardagar är Långsjön ett bra alternativ för den som vill bada eller ta en springtur runt sjön. Vintertid plogas det för skridskoåkning. Vid Långsjön finns också ett utegym.
Gömmarens naturreservat är ytterligare ett trevligt utflyktsmål för den som vill bada eller springa/vandra. Närhet finns också till Kungens Kurva och till Zetas handelsträdgård.
Som boende här är det enkelt att ta sig runt både till fots och med cykel likväl som du snabbt tar dig ut på de stora vägarna med bilen.