BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Heliosgatan 14a, pl 7

  • 4 rum och kök
  • 104 kvm
  • 8.600.000 kr / Såld
  • 2688
  • 1521
  • 3363
Värdera din bostad

Beskrivning

Underbart boende i vad som kanske är områdets bäst planerade hörnfyra (möjlig 5:a). Här finner ni en påkostad och stilren lägenhet med en unik och genomtänkt layout med god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Lägenheten har dessutom stor balkong i västerläge med plats för både loungegrupp och matbord, här blir det många trevliga kvällar i solnedgången. Lägenhetens generösa fönsterytor i två väderstreck i kombination med den imponerande takhöjden och lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Ett boende att trivas i året runt. Bostaden har genomgående mycket fina färg- och materialval med askparkett där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet.

Representativt vardagsrum med en underbar atmosfär som karaktäriseras av de stora fönsterpartierna.  Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner där såväl stor soffgrupp och matgrupp får plats samt annat möblemang. Från vardagsrummet når man även bostadens rymliga balkong i västerläge. Här kan man njuta av eftermiddags - och - kvällssol.

Hemtrevligt kök med fokus på njutning och umgänge där man genom en öppen planlösning mot vardagsrummet och matrummet skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köksutrustningen består av integrerade dubbel kyl, dubbel frys, med påkostade vitvaror som diskmaskin, induktionshäll, inbyggd spisfläkt, ugn och micro. Stenen i köket är komposit och det fina köket från Vedum.

Master bedroom en suite med egen walk-in-closet och eget badrum. Sovrummet har gott om plats för dubbelsäng och arbetsbord om så önskas. De två andra sovrummen har även de mycket god möblerbarhet och plats för såväl rejäla sängar som skrivbord och förvaring. Ytterligare ett duschrum finns i anslutning till hall.

Det fjärde rummet som idag är delvis öppet med de sociala ytorna används som ett kontor, men går med enkla medel att göra om till ytterligare ett sovrum vid behov.

Du har skärgården och stadslivet runt hörnet. Området erbjuder härliga långpromenader runt Hammarby Sjö eller vidare längs Årsta sluss till Södermalm och Hornstulls nya spännande kvarter. Massor av trevliga restauranger och vattenhål både nära och på promenadavstånd via den mysiga lokalfärjan. För den matglada finns charkuteri, lokala bakare och naturligtvis ett supertrevligt systembolag. Inköp picknicken så är du klar att ta dig per fot till Hammarbybacken för skidåkning i solen.

- Balkong i västerläge med kvällssol
- Möjlig 5a
- Öppen planlösning
- Master bedroom en suite
- Två badrum
- Högt i tak (3,3m! som högst och 2,6 som lägst)
- Takterrass i fastigheten
- Askparkett