BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Ursvik

Forskningsringen 86

  • 2 rum och kök
  • 50 kvm
  • 2.300.000 kr /Accepterat pris
  • 2416
  • 421
  • 6999
Värdera din bostad

Beskrivning

** NYTT ACCEPTERAT PRIS, FÖRST TILL KVARN!  KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING **

På bästa adress i populära Ursvik erbjuds nu en möjlighet att förvärva en nyproducerad 2:a med alla tänkbara bekvämligheter med optimal planlösning och stora fönsterpartier för härligt ljusinsläpp samt en rymlig och privat uteplats.

Väl inne i lägenheten möts du av ett genomgående toppskick med ljusa ytskikt och flera stora fönsterpartier med generösa ljusinsläpp. Här erbjuds nyproduktionens alla bekvämligheter, välplanerade kvadratmeter, en genomgående hög standard och mycket bra förvaringsmöjligheter.

Vidare finner du rogivande rum med tidlösa färger och material, ett toppfräscht sällskapskök, ljust och rymligt vardagsrum med utgång till rymlig uteplats som under sommarhalvåret bjuder in till umgänge och blir ett extra utrymme, ett sovrum med flera garderober, stor hall med garderob, ett helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin, torktumlare arbetsbänk och gott om förvaring.

Här bor du bokstavligen nära till allt som Ursvik har att erbjuda, närservice, kommunikationer, grönområden, förskolor och skolor. Närheten till såväl city som natur och parker gör detta till ett oslagbart boende med livskvalité.
Genomtänkt och modern arkitektur i ett expansivt område.
Missa inte denna chans till ett fantasitiskt boende och område att trivas i!

- Bästa adress i Ursvik
- Rymlig och privat uteplats
- Nyproducerad lägenhet
- Populärt och eftertraktat område
- Genomgående toppskick
- Generösa ljusinsläpp från stora fönsterpartier
- Optimal planlösning
- Nära naturområden
- Goda förvaringsmöjligheter
- Diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare
- Utmärkta kommunikationer i området

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 2 rum och kök varav 1 sovrum. Våningsplan 3, hiss finns. Lägenhetsnummer 130902. Föreningen Brf Omnia.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas.

Uppvärmning

Fjärrvärme.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 2.300.000 kr /Accepterat pris. Månadsavgift 4 371 kr (Värme, kall Va, bredband 100/100, Kabel-TV (basutbud) ingår). Andel i föreningen är 0.5417 %.

Driftskostnad

Totalt 540 kr/mån (6 480 kr/år) varav El 250 kr/mån, Vatten/Avlopp 130 kr/mån, Försäkring 160 kr/mån.

Överlåtelseavgift

1 313 kr. Betalas av köparen.

Byggnadsår
2017- 2018

Uppvärmning
Fjärrvärme

Föreningen
Brf Omnia registrerades hos Bolagsverket 2017-04-10. Föreningen omfattar 167 st bostadsrättslägenheter i 5 bostadshus.

Gemensamhetsutrymmen
Cykelrum, barnvagns- och rullstolsrum. Gemensam källsorteringsrum finns i två av husen. Till lgh finns ett källarförråd. Sopsugnedkast finns vid tre platser nära huvudentrén för varje hus.

Varmvatten
Individuell mätning av varmvatten debiteras efter faktisk förbrukning. Varje hushåll har separat mätare.


TV- och internetanslutning
Fastigheten är ansluten till fibernät via ComHem. Ett basutbud av TV, bredband 100/100 och telefoni ingår i månadsavgiften. Eventuella tillvastjänster betalas av respektive bostadsrättshavare direkt till leverantören.

Bilplats
Föreningen innehar ett garage med 72 bilplatser under hus 21-22. Två stycken HCP-platser.

Ventilation
FTX-typ med värmeåtervinning.

Kommande avgiftsförändringar
Finns inga beslut om avgiftsförändringar, föreningen följer ekonomisk plan.

Ägande
Delat ägande godkänns.

Överlåtelseavgift
1 313 kr. Debiteras köparen.

Pantsättningsavgift
525 kr

Områdesbeskrivning

I Sundbyberg, intill fantastisk natur och omtyckta idrotts- och rekreationsområden, växer Ursvik fram. Ett område med småstadskänsla och mysiga kvarter för boende och arbete som förenar trivsel och trygghet med livskvalitet för alla åldrar.

Alla som är med och skapar Ursvik drivs av samma sak; att med omtanke om invånarna skapa ett område med trivsamma kvarter, varierad arkitektur, vackra och gröna omgivningar och en service som gör tillvaron enkel och bekväm.

Här blandas villor, radhus och flerfamiljhus med butiker och service, natur och rekreationsområden. Allt för att skapa trivsel och bekvämlighet i vardagen. I området finns också goda möjligheter för småföretagare att hitta en stimulerande plats att arbeta på. I kombination med servicen och den stora bostadsvariationen, ger detta ett område som är livligt och befolkat både dag- och kvällstid. För varje år som går kommer Ursvik successivt att byggas ut med nya gatustråk, mysiga caféer, restauranger och ett levande kulturliv, där Ursvik torg kommer att spela en central roll.

Men redan nu finns allt du kan tänka dig precis i närheten med Sturegatan i Centrala Sundbyberg, Kista centrum, Rissne torg och Hallonbergens centrum. Livsmedelsaffär finns precis på andra sidan E18 genom Willys och men även Coop.

Kommunikationerna byggs ut allteftersom fler människor flyttar in. Idag är det bussar som trafikerar Ursvik. När ombyggnationen av Kymlingelänken och E18 är färdigställd väntas också tvärbanans Kistagren från Alvik passera här, rakt genom Ursvik och ha sin hållplats vid torget. Närmaste t-banestation är Hallonbergen dit du enkelt tar dig med buss från Ursvik Från Rissne t-banestation kan du cykla eller promenera.

Gång- och cykelnätet byggs ut successivt. Att cykla till Sundbybergs centrum tar inte många minuter. Faktiskt inte heller in till Stockholm city. På lite drygt 20 minuter är du inne i stan.

 

Buss 504 från Ursvik till T-banan i Hallonbergen och till Sundbybergs station. Från hållplats Rissneleden mittemot Ursvik, går buss 540 till Bergshamra och Universitetet via Hallonbergen (T-bana) och Ulriksdal (pendeltåg). Därifrån går också bussar till bland annat Spånga Station (pendeltåg) via Rissne (T-bana) och Danderyds sjukhus.

Kistagrenen mellan Alvik och Kista kommer att gå genom Ursvik med en station vid Ursviks Torg. SL:s planer är att få tvärbanan på plats under 2019.

En ny gång- och cykelväg finns nu från Ursvik, genom Milot bort mot Kista. Idag cyklar du enklast in till Stockholms city via Solna och Hagaparken.
Sundbybergs stad satsar mycket på cykelvägarna.

Ursvik har direkt anslutning till E18, Ulvsundaleden och Kymlingelänken med vidare anslutning till E4.