BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solberga - Älvsjö

Kristallvägen 113, vån 2 av 3

  • 2 rum och kök
  • 58 kvm
  • Såld
  • 4787
  • 177
  • 1479
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en ljus och välplanerad 2:a om 58 kvm med nyrenoverat kök och nyrenoverade ytskikt! Badrummet är stambytt (2010/2011).  Bostaden är belägen i mitten av huset med underbar och grönskande utsikt från balkongen. Balkongen har också ett härligt solläge. I Brf Turmalinen 2 finns ett antal hyresrätter kvar och det här är en av dem som det nu blivit dags att upplåta. Upplåtelsen kommer resultera i ett tillskott till föreningens ekonomi.

Endast ca 10 minuters promenad till Telefonplan och Midsommarkransen där det finns restauranger, butiker, caféer, grönområden och annan service. Med tunnelbanan från Telefonplan tar du dig till Söder på några minuter.

Området är i ett expansivt skede och flera bostäder planeras att byggas, bland annat längs Folkparksvägen. För mer information om vad som planeras byggas vänligen besök https://vaxer.stockholm

Välkommen på visning!

Hall 
Rymlig hall med gott om plats för garderober och hatthylla. 

Badrum
Helkaklat badrum med öppningsbart fönster. Här finns handfat, spegelskåp, WC och dusch. 

Sovrum
Rakt fram från hallen så nås det underbara sovrummet. Bra storlek med plats för dubbelsäng och nattduksbord. En charmig detalj är den franska balkongen. I anslutning till sovrummet så finns det en klädkammare.

Kök 
Nyrenoverat kök med vita släta köksluckor och mörka beslag. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, ugn, hällspis och mikrovågsugn. Intill fönsterpartiet finns det plats för ett köksbord. 

Vardagsrum
Stort vardagsrum med utsikt över grönskan utanför. Här finns plats för soffa, TV-möbel och förslagsvis en matmöbel. 

Balkong
Från vardagsrummet så nås balkongen som har ett högt läge och sommartid utsikt över grönska. Balkongen har också ett trevligt solläge.