BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gamla Östberga/ Älvsjö

Stamgatan 42, 3 tr

  • 3 rum och kök
  • 69.5 kvm
  • Såld
  • 4818
  • 387
  • 2158
Värdera din bostad

Beskrivning

Högst upp i huset!
Här erbjuds en suveränt disponerad trea om 69.5 kvm högst upp i huset insynsskyddat och med lummig utsikt från kök. Härlig balkong i bästa sydvästläge där du kan njuta av solen under hela dagen och kvällen. Läget är populärt nära park, natur, kommunikationer och service. 

- Högst upp i huset
- Inglasad balkong i sydvästläge
- Sovrum och kök i lugnt och lummigt läge
- Snyggt kök med utsikt mot park
- Stora fönsterpartier och vackra ljusinflöden
- Klockrent läge med service
- Närhet till park

Rumsbeskrivning
Välkomnande entré öppnar upp mot lägenhetens övriga rum. I hallen erbjuds plats för avhängning av ytterkläder och mycket goda förvaringsmöjligheter i rymlig garderob med skjutdörrar.

När du kliver in i vardagsrummet möts du av generösa ytor och vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Här finns plats för både soffgrupp, tv-möbel och matsalsbord för det stora sällskapet. Utgång till den inglasade balkongen med sol under eftermiddag och kväll. Här finns plats för både utemöbler och blommor. Tack vare inglasningen blir balkongen som ett extra rum under varmare årstider. Snyggt kök med gott om plats för förvaring och arbetsytor. Maskinellt utrustat med kyl/frys, spis, fläkt och diskmaskin. Naturlig matplatsdel invid fönster med härlig vy mot parken. Lägenheten har två bra sovrum med plats för säng och förvaringsmöbel. I det större sovrummet finns en praktisk garderobsvägg som sväljer mycket. Stambytt och helkaklat badrum utrustat med dusch, wc, kommod med spegelskåp ovan och tvättmaskin. Till lägenheten hör ett källarförråd. 

Varmt välkommen på visning!