BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Mariaberget

Bastugatan 31, 4tr

  • 1.5 rum och kök.
  • 34 kvm
  • 4.400.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning


Välkommen till en av Södermalms mest eftertraktade adresser högst uppe på Mariaberget. Här möts du av en generös balkong som sträcker sig högt och fritt, erbjudandes en magnifik panoramautsikt över de vackra plåttaken och pulserande Södermalm. Här gästas du av solen från morgon till kväll. Slå dig ned och njut! 

Upptäck en tidlös köksmiljö i behagliga ljusa toner och ett stilrent renoverat badrum från två år tillbaka som båda bidrar till en känsla av tidlös elegans. I sovalkoven finner du gott om plats för en 160-säng, medan det ljusa och luftiga vardagsrummet välkomnar dig med generösa fönster som släpper in ljuset från ett sydligt läge. Här finns trevlig matplats för upp till 4 personer invid de stora fönstret. Nedan finner du den pittoreska innergården med sina kullerstensbelagda vägar och vackra planteringar, en oas av lugn och skönhet. Lägenheten går att omdisponera till en 2rok, se alternativ planskiss.

Denna bostad är en del av en mindre och omsorgsfullt skött förening, där låga avgifter möjliggör en bekymmersfri livsstil. Stig in i föreningens gemensamma tornrum och låt dig förtrollas av den hisnande vy som sträcker sig över Riddarfjärden och hela Stockholm, en syn som aldrig förlorar sin magi. Dem erbjuder ytterligare bekvämligheter såsom en gemensam gästlägenhet med bastu och en terrass som bjuder på en bedårande utsikt över Riddarfjärden. För de större sammankomsterna finns även en dagislokal med storkök, perfekt för fester och storslagna bjudningar.

Upptäck vackra kulturkvarter på Mariaberget från 1300-talet och bo granne med Mariatorget, där populära caféer och restauranger väntar runt varje hörn. Detta är inte bara en bostad, det är en livsstil som omfamnar både historia och modernitet i en perfekt symbios. Välkommen till ditt nya hem på Mariaberget, där varje dag är en upplevelse. 

Rumsbeskrivning  

HALL
Stig in i en rymlig hall som välkomnar med generöst utrymme för avhängning och flera garderober för praktisk förvaring. Här finns yta för arbetsplats för den som jobbar hemifrån. Hallen öppnar upp mot kök och vardagsrum i en halvöppen planlösning och är smyckad med ljusa väggar och parkettgolv.

KÖK
Upplev ett kök i en självsäker design. Köket är utrustat med vitvaror, inklusive spishäll, kombinerad varmluftsugn/mikro, fläkt och kyl/frys. En elegant touch av vitt kakel ovanför arbetsbänken i ek ger en stilfull kontrast. Väggarna är vitmålade.

VARDAGSRUM
Det lättmöblerade vardagsrummet erbjuder gott om plats för soffa och matplats. Stora fönster släpper in det förtrollande ljuset och leder ut till den generösa söderlägesbalkongen med en fantastisk utsikt över hela Södermalm. Vardagsrummets vita väggar harmonierar, och parkettgolv ger en varm atmosfär. Vardagsrummet integreras smidigt med sovalkoven. Sovalkoven har tillräckligt med plats för en 160-säng och har direkt tillgång till badrummet.

BADRUM
Det nyrenoverade badrummet från 2020 presenterar vita kakelväggar och klinkergolv. En praktisk dusch vikväggar. Kompletteras av wc, handfat, golvvärme, handuksvärmare och spegel för en funktionell och stilren helhet.

FÖRRÅD
Nyttjanderätt till ett förråd om ca 4kvm, extra förråd finns att hyra i föreningen för en kostnad om 275kr/mån