BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vendelsö

Djurgårdsvägen 111

  • 4 rum och kök
  • 96 kvm
  • 3.580.000 kr / Såld
  • 1377
Värdera din bostad

Beskrivning

Bostadsrättsradhuset på Djurgårdsvägen 111 i Vendelsö är en trevlig och rymlig bostad med en boyta på 96 kvadratmeter fördelat över två våningar.

På entréplan finns ett stort vardagsrum med gott om plats för soffgrupp. Från köket når du också den trevliga uteplatsen på framsidan av huset, perfekt för att njuta av soliga dagar eller för att ta en kopp kaffe med grannarna.

Köket ligger i anslutning till vardagsrummet och har gott om förvaringsmöjligheter samt plats för matbord. Ett av de två badrummen finner vi även på entréplan.

På övervåningen finns tre rymliga sovrum, alla med gott om plats för säng och förvaring. Här finns även det andra badrummet som är utrustat med både badkar samt tvättdel.

Bostadsrättsradhuset är i genomgående bra skick och har fina ytskikt på både väggar och golv. Dessutom har du en trevlig uteplats på baksidan av huset, perfekt för grillkvällar eller för att odla egna grönsaker.

Sammanfattningsvis är detta bostadsrättsradhus i Vendelsö en trevlig och välplanerad bostad med många fina detaljer och praktiska lösningar.