BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Björkhagen

Skanörvägen 3

  • 2 rum och kök
  • 54 kvm
  • 3.150.000 kr / Såld
  • 2362
  • 896
  • 1718
Värdera din bostad

Beskrivning

- Milsvid utsikt 
- Gavelläge
- Bästa solläge på balkongen! 
- Optimalt planerade kvm
- Två förråd
- Stabil och välskött BRF 
- Naturnära 
- 3 min till tunnelbana 

Ta chansen att uppleva denna pärla som är belägen på Skanörvägen 3 - här kliver ni in i en bostad med välplanerade kvadratmeter, rejäla rum, bevarade detaljer från byggåret och det bästa av allt, balkongen belägen i bästa solläge med milsvid utsikt! 

På våning tre finner ni lägenheten som har allt som kan tänkas önska i ett hem, inbjudande hall med gott om förvaring i platsbyggd klädkammare. Från hallen nås bostadens samtliga rum som stort kök med diskmaskin, sovrum och ett rejält vardagsrum med bevarat originalgolv. Fönster vetter i ett härligt gavelläge som inbringar mycket ljus i samtliga rum. Balkong är en naturlig förlängning från tidig vår, till långt in på hösten. En given plats för att njuta av den fantastiska utsikten efter en arbetsdag, även för att utmana dina gröna fingrar med odling och blomster! 

Bostaden är belägen i populära Brf Stockholmshus 12 som är en stabil förening med god ekonomi. Föreningen har flera gemensamma utrymmen för medlemmarna att nyttja så som övernattningslägenheter, bastu, snickarlokal, föreningslokal och barnvagn- och cykelrum bland annat. 

Från bostaden nås Björkhagens centrum på endast tre minuters promenad där ni finner ett gott serviceutbud med matbutik, café, restaurang, träningsstudio mm. Tunnelbanan tar er in till Södermalm på knappt sju minuter. I närområdet finner ni flertalet populära skolor/förskolor och såklart Nackareservatet med flertalet löpspår, utegym, badsjöar, stora ängar och en 9-håls golfbana.

Måste ses!