BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gullmarsplan

Grafikvägen 17

  • 2 rum och kök
  • 47 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Högst upp på tredje våningen i hörnläge finns detta boende med en utsikt över Globens centrum och Globen som reser sig bakgrunden. 

- Välplanerad. 
- Stilren bostad. 
- Gott om förvaring. 
- Hiss i huset.
- Välskött fastigheten. 
- Lugnt gavelläge.
- Utmärkta kommunikationer. 
- Nära natur och stadspuls.

Nu saluförs denna välplanerade tvåa om 47 kvm, belägen högst upp i husets gavel. Rogivande och tyst boende med stora fönsterpartier vilket i kombination med högt till tak skapar en ljus och mycket luftig atmosfär. Bostaden erbjuder ett rofyllt sovrum, helkaklat badrum, välplanerat kök, stort vardagsrummet och en härlig balkong som blir ett naturligt extra-rum under sommarhalvåret. Optimal bostad för såväl singeln som paret!

På Grafikvägen 17 bor du på en lugn återvändsgata med naturen runt knuten och absolut närhet till stadens puls! Området är mycket attraktivt med tillgång till både tvärbana och T-bana Globen samt Gullmarsplan med stort bussnät samt linjer som tar dig till Södermalm på 2 min. I Gullmarsplan finns ett stort utbud av restauranger samt mataffär, systembolaget, apotek, vårdcentral och trevlig blomsterhandel på torget. Närhet till Globens köpcentrum, Tele2 Arena & Tolv. Inom ett par hundra meter ligger underbara Årstaskogen som bjuder på härlig natur och vackert vatten på gränsen mellan Saltsjön och Mälaren. Till Södermalm cyklar du snabbt över Skanstullsbron.

Helt klart ett hem att trivas i!
Välkommen på visning.