BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Reimersholme

Anders Reimers väg 12, 1tr

  • 3 rum och kök
  • 60 kvm
  • Såld
  • 7214
  • 110
  • 9181
Värdera din bostad

Beskrivning

 

Nu ges möjlighet att förvärva denna välplanerade 3:a (Möjlig 2:a) som ligger med balkong och
fri sikt mot vatten, trädkronor och Långholmen! Omsättningen av lägenheterna med balkong mot vattnet är nästintill obefintlig så här finns chansen att skapa ert drömhem i vacker fastighet från 1943. Här finns flertalet orginaldetaljer bevarade från byggåret, allt ifrån den holländska parketten till de vackra skåpen i köket som även har ett plankgolv underliggandes linoleummattan. Generös takhöjd om ca 2,7m och fönster i två väderstreck gör att bostaden upplevs ljus året om. Badrummet är från tidigare stambyte och tack vare det höga läget i huset så upplevs lägenheten ligga två våningar upp över markplan.

Här på underbara Reimersholme bor du naturnära invid vatten och grönska i ett område som präglas av bad, båtliv och rogivande lugn. På sommaren finns fina badmöjligheter på ön samt på Långholmens populära klippbad. På vintern kommer man lätt ut för att åka skridskor på kanalerna och Riddarfjärden. Mysiga kvarter där du möts av närheten till vatten, massvis av charm och ett levande närområde med genuin kafé- och restaurangkultur. Här bor du lugnt men ändå centralt i ett område som verkligen kombinerar det bästa av myllrande storstad och avkopplande natur.

Stor och stabil HSB-förening som är lågt belånad samt äger sin mark. Här finns allt ifrån 2 gästlägenheter, gym, bastu, roddbåt samt Ihopa-box som är kostnadsfri för medlemmarna. 

- Renoveringschans med flertalet orignaldetaljer bevarade från 40-talet. 
- Balkong i frontläge med vacker sjöutsikt 
- Stabil HSB Förening som äger marken. Här finns även tillgång till bastu, gästlägenhet etc. 
- Naturnära på sagolika Reimersholme