BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sickla - Finntorp

Becksjudarvägen 31, 3tr

  • 3 rum och kök
  • 74.5 kvm
  • 4.700.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Becksjudarvägen 31

Denna genomgångstrea, belägen på tredje våningen, erbjuder en harmonisk atmosfär och enastående utsikt över den natursköna bergsknallen och vidare mot Sickla och Hammarbybacken. På morgnarna kan du välkomnas av synen av rådjur som vandrar fritt i det omgivande landskapet, en exklusiv naturupplevelse som är svårslagen.

Ljus och rymd präglar denna hemtrevliga bostad. Vänd mot väst fångar lägenheten eftermiddagssolen på ett förtjusande sätt, vilket ger både balkongen och interiören ett oemotståndligt ljusinsläpp. Njut av storslagna solnedgångar från den rymliga och insynsskyddade balkongen, där du kan avnjuta lugnet efter en lång dag.

Renoverad med omsorg och känsla för detaljer, erbjuder lägenheten ett öppet kök som elegant integreras med det rymliga vardagsrummet genom en stilfull köksö. Fräscha ytskikt och generösa förvaringsmöjligheter kompletteras av charmiga inslag från lägenhetens ursprung, såsom de slipade originalgolven och dörrarna, vilket ger en unik och genuin karaktär.

Det fantastiska helhetsintrycket av denna bostad är svårt att förmedla med ord och kräver helt enkelt ett personligt besök för att fullt ut uppskatta.

Som kronan på verket återfinns lägenheten i en välskött förening, med en exceptionellt låg skuld på endast 3 095 kr/kvm och omfattande renoveringar redan genomförda. Här kan du känna dig trygg och väl omhändertagen, medan du njuter av det bästa som Nacka har att erbjuda.

Missa inte chansen att uppleva Becksjudarvägen 31 – ditt drömhem väntar på dig!