BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Skälderviksplan 8, 3tr

  • 2 rum och kök
  • 55 kvm
  • Såld
  • 2415
  • 249
  • 3084
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna mysiga och mycket välplanerade tvåa om 55 kvm på Skälderviksplan 8 där bostadens ytor är mycket väl utnyttjade. Här trivs man!

Underbart ljusinsläpp från stora fönsterpartier som i kombination med fritt läge högst upp i huset och fönster i två väderstreck ger ett mycket ljust boende. Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter och förvaring i platsbyggda garderober. Fina ytskikt i hela lägenheten skapar en varm och inbjudande känsla. Trevligt kök där charmen bevarats. Tjusigt parkettgolv, bra arbetsytor, praktiska förvaringsmöjligheter och matplats där middagssällskapet får plats. Maskinell utrustning i form av kombinerad kyl/frys, diskmaskin, spishäll, ugn och fläkt.

Stort och lättmöblerat vardagsrum där originalparketten är renoverad och finns kvar samt gott om plats för soffgrupp, fåtölj och tv-möbel. Från vardagsrummet når du den fantastiska balkongen med snyggt plankgolv. Här har du sol hela dagen i söderläge och balkongen vetter mot den mysiga innergården. Stort sovrum med plats för dubbelsäng och övrig möblering. Sovrummet erbjuder dessutom ypperlig förvaring via en hel garderobsvägg. Från sovrummet har du utsikt mot Skäldervikstorgets lummiga omgivning.

Modernt helkaklat badrum med vitkaklade väggar och gråspräcklig hexagon klinker på golvet. Utrustningen i badrummet består av dusch med praktiska glasdörrar, golvvärme, handdukstork, handfat med kommod och spegel ovan, wc, tvättmaskin med förvaringsskåp ovan samt badrumsfönster.

Tack vare platsbyggd förvaring i hallen och stor garderobsvägg i sovrummet råder det ingen brist på förvaringsmöjligheter. Till lägenheten hör också två källarförråd.

Här bor du med en kort promenad till tvärbana, buss och pendeltåg som tar dig till Stockholm central på ca 7 minuter. Härifrån är det inte långt till Liljeholmen och Globens köpcenter och rakt utanför dörren tar man gångvägen ner till Årstaskogen och Årstaviken och dess promenadstråk. Med cykel tar du dig till söder på enbart 10 minuter.

- Ytterst välplanerad tvåa!
- Högst upp i huset
- Modernt och smakfullt renoverat
- Ljus och inbjudande
- Renoverat badrum
- Härligt vardagsrum med balkong i bästa solläge
- Trevligt kök med matplats
- Stora fönsterpartier och vackra ljusflöden
- Stort sovrum med förvaring
- Närhet till Årstabergs station med pendeltåg, tvärbana och buss
- Nära naturen med badbryggor och motionsspår längst vattnet
- Här är det bara att flytta in!