BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Örby Slott - Älvsjö

Vibyholmsvägen 16

  • 3 rum och kök
  • 68 kvm
  • Såld
  • 3100
  • 288
  • 4185
Värdera din bostad

Beskrivning

En riktigt underbar och välplanerad 3:a om 68 kvm väntar här! Bostaden har många fina detaljer såsom en sober färgsättning, vacker originalparkett i vardagsrum och kök och fönsterbrädor i sten. Sociala ytor tack vare öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Från vardagsrummet nås balkongen som stoltserar med ett trevligt sydvästläge, sol under eftermiddag och kväll. Perfekt lägenhet för familjen eller för de som gillar att ha gäster över.

Lugnt och fint område med mycket grönska. Vackra Örby Slottspark ligger endast ett stenkast bort. Mycket bra kommunikationer med bussar till flera knutpunkter sam promenad och cykelavstånd till Älvsjö station med pendeltåg. Belägen i stor gammal HSB-förening. Mycket välskött med låg belåning och där man äger marken.

Hall
Välkomnande hall med bra plats för ytterkläder samt förvaring i inbyggda garderober. 

Vardagsrum och kök
Stort och luftigt vardagsrum som ligger mot köket med en öppen planlösning. Fint ljusinsläpp genom stora fönsterpartier och glasad balkongdörr. Den öppna planlösningen bjuder verkligen in till umgänge. Vitmålade väggar och vackert ekparkettgolv med fiskbensmönster. Vardagsrumsdelen inrymmer rejäl soffgrupp. En stor matplatsdel får man plats med mellan kök och vardagsrum. En trevlig detalj i vardagsrummet är den fina och platsbyggda bokhyllan. Balkongen ligger i sydvästläge, vilket resulterar i härliga soltimmar under eftermiddag och kväll.

Det fina köket är hjärtat i lägenheten och detta är något speciellt. Mycket snyggt med stora marmormönstrade plattor på vägg och underskåp i rostfritt utförande. Originellt och smakfullt. Mycket bra arbetsytor har man också! Maskinell utrustning i form av inbyggnadsugn, induktionshäll, diskmaskin samt kyl & frys i fullhöjd, integrerade.

Sovrum 1
Mysigt och rogivande sovrum i avskilt läge. Fönster ut mot lugn gata. Master bedroom där dubbelsäng, sängbord och skrivbord inryms. Plats för massor av förvaring i intilligande klädkammare.

Sovrum 2
Ingång från hall till sovrum som är väl anpassat som barnrum eller arbetsrum. Säng, skrivbord och extra garderob får man plats med här. Sovrummen ligger på vardera sida om badrummet.

Badrum
Välplanerat badrum med helkaklade väggar och klinkergolv i ljusa färgtoner. Här har man badkar, WC, handfat med spegelskåp ovan samt handdukstork på väggen. För den som hellre önskar en dusch så får man då också plats med tvättmaskin.