BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Sköntorpsvägen 126, 2 tr

  • 3 rum och kök
  • 77.5 kvm
  • Såld
  • 4161
  • 224
  • 4770
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden
Varmt välkomna till Sköntorpsvägen 126. En väldisponerad och rymlig trerummare helt utan insyn, inflyttningsklar och dessutom har trädtoppar och Årstaviken som närmsta grannar. Snyggt kök i smakfull stil och helkaklat badrum. Utöver detta en charmig lägenhet med alla rätt. Bara att flytta in!

Rumsbeskrivning
Ljus och rymlig hall som öppnar upp till lägenhetens resterande rum. I hallen finns gott om plats för avhängning och två djupa originalgarderober med överskåp i direkt anslutning till entrén. Säkerhetsdörr är installerad. Vidare finns ytterligare fyra originalgarderober med överskåp för maximal förvaring. Naturlig plats för arbetshörna med plats för skrivbord och stol samt förvaring ovan. Perfekt för den som jobbar hemifrån. Smakfullt renoverat kök med skåpsluckor i grå ton och tidstypisk virrvarrs bänkskiva. Trevligt med avskild matsalsdel invid fönster med härlig utsikt. Rymligt med matplats för sällskap om 4-6 personer utan att det känns trångt. Fullt maskinellt utrustat med kyl och frys i fullhöjd, häll, fläkt, ugn, micro och integrerad diskmaskin. Goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Lättmöblerat och ljust vardagsrum med plats för soffgrupp, bord och TV-bänk utan att det känns trångt. Generöst ljusinsläpp från stort fönsterparti och utgång till mysig balkong med utsikt mot grönska. Här finns plats för både bord, stolar och växter. Lägenheten har två bra sovrum med plats för både säng och förvaringsmöbel om så önskas. I det större rummet finns bra med garderober för maximal förvaring. Båda sovrummen ligger i ett insynsskyddat läge. Stambytt och helkaklat badrum med klinkergolv. Här erbjuds badkar, spegelskåp, wc och handfat. Förberett för tvättmaskin och dessutom praktiskt med vädringsfönster. 

- Välskött förening
- Bevarade originaldetaljer
- Insynsskyddad läge från alla fönster
- Stora fönsterpartier och vackra ljusinflöden
- Snyggt kök med plats för större matbord
- Balkong med utsikt mot grönska
- Goda förvaringsmöjligheter
- Två tillhörande förråd
- Buss till Södermalm utanför porten
- Årsta Torg inom bekvämt gångavstånd

Allmänt om läget
Precis utanför dörren nås Årstaskogen  och Årstaviken med grönskande skogspartier som erbjuder promenadstråk och närbelägna kolonilotter. För den träningsintresserade finns upplysta motionsslingor samt utegym. Här erbjuds även badmöjligheter sommartid och skridskomöjligheter vintertid när isen fryser till. Här bor ni i ett mycket fördelaktigt område med närhet till såväl serviceutbud, grönska, vatten och kommunikationer.

Varmt välkomna på visning - Anmäl gärna ditt intresse på vår hemsida för att hållas uppdaterade!