BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hagsätra

Klockhammarsgränd 4

  • 2 rum och kök
  • 60 kvm
  • Såld
  • 4139
  • 190
  • 3335
Värdera din bostad

Beskrivning

SÄLLAN UTE! Möjlig 4a på 94kvm!! Högst upp i huset, insynsfritt och öppet läge ligger denna pärla som går att göra om till en möjlig 3a eller 4a på 94 kvm. Bostaden disponeras i nuläget som två rum och kök med fönster i två väderstreck vilket genererar rikligt med ljusinsläpp. 

Brf Klockhammaren äger marken och är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen består av 39 st bostadslägenheter.

Varmt välkommen till Klockhammarsgränd 4, 4tr!

- Föreningens vind ovanför denna lägenhet kan man köpa om så önskas, en etagelägenhet på ca 34 kvm extra boyta och totalt ca 50 kvm golvyta (se nedan beskrivning).
- Möjlighet att få till en 3ROK alternativt 4ROK med en total boarea 94kvm
- Högst upp i huset, våning 4 av 4. Hiss finns.
- Gavelläge (Hörnlägenhet i ostört läge).
- Källarförråd ingår i avgiften.
- Ett stenkast från Hagsätra Centrum med dess kommunikation och service utbud.
- Fräsch och rikligt ljusinsläpp från två väderstreck.
- Stort badrum, förberedd till tvättmaskin.
- Lätt möblerade rum.
- Utmärkt planlösning.
- Rikligt plats för förvaring.
- Byggår 2005
- Vacker innergård med grillplats att nyttja.
- Föreningen disponerar även 21 st parkeringsplatser med uttag för el till motorvärme. I hela Hagsätra och Rågsved är det fri gatuparkering med städdag en dag/vecka vintertid.
- Gemensamma utrymmen: tvättstuga, cykel/ barnvagns förråd och innergård med grillplats.
- Fantastiska naturnära såsom Ormkärrskogen och Älvsjöskogen med sina fina motionsspår. Finns även massor med lekparker och barnens djur på 4-H gården i Bandängen, bara en bit ner för Högdalens centrum, utegym finns.- Rikligt utbud med service och kommunikationer.

För mer information kontakta ansvarig mäklare, Ilker Cengiz, 0733-13 13 31! 

Kök – Stilrent och funktionellt
Ljust och praktiskt kök i vinkel med vita skåpsluckor som erbjuder stora arbetsytor och mycket förvaringsmöjligheter i under och överskåpen. Köket är utrustat med diskmaskin, kyl/frys, spis, ugn samt ett rymligt städskåp. Här får du enkelt plats med middagsbord. Från köket når du den trevliga balkongen. Det finns möjlighet att delvis öppna upp köket mot vardagsrummet. Kyl/frys, spis och ugn är utbytta för ca 3 år sedan. 

Solig balkong – Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Stor och härlig balkong i öppet och fritt läge som erbjuder en fantastisk utsikt. På balkongen finns det plats för både utemöbler, blommor och växter. Här kan du börja morgonen i lugn och ro med en kopp kaffe alldeles för dig själv. 

Vardagsrum – Ljust och fri utsikt
Vackert och stort vardagsrum som karaktäriseras av två stora fönsterpartier som medför rikligt med ljusinsläpp och härlig fri utsikt, utan insyn. Rummet har mycket bra möblerbarhet och här finns gott om plats för såväl soffgrupp, matbord som övrigt passande möblemang, här kommer man även ut till lägenhetens balkong. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner.

Sovrum – Stort med perfekt förvaring
Sovrummet är rymligt med stora fönsterpartier som vetter mot härlig grönska och som släpper in rikligt med ljus. Det finns gott om plats för förvaring i garderoberna. Här får man plats med dubbelsäng, sängbord, byrå, eller annat möblemang. Önskas mer förvaring får du enkelt plats med fler garderober. 

Badrum – Stilrent och funktionellt
Till vänster om hallen ligger badrummet. Stort helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna samt grått klinkergolv. Badrummet är utrustat med badkar, ny wc från 2022, handfat och badrumsskåp. Det finns även golvvärme installerat. 

Hall – Inbjudande och praktisk
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt. Här finns goda förvaringsytor via förråd och
 gott om plats att hänga av ytterkläder. Du får enkelt plats med garderob eller andra mindre hallmöbler.

Förråd/klädkammare
Till höger om hallen ligger ett stort förråd/klädkammare. Här inne finns det garderober och gott om plats för förvaring. Om man önskar finns det även möjlighet att inreda rummet med kontorsmöbler.

Möjlighet att köpa loss vinden
För den som önskar så finns det möjlighet att köpa föreningens vind som ligger ovanför lägenheten. Ytan är ca 34 kvm boarea och 50 kvm golvarea. De mesta är redan byggt, kupor, ytterväggar, el. Det som skall göras är att såga upp golvet för trappan och sätta upp innerväggar samt stänga en dörr som går mot vinden. Detta får köparen bekosta.

Övrigt
Källarförråd på ca 2-4 kvm finns.