BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Glindragränd 12, 2 tr

  • 4 rum och kök
  • 96 kvm
  • Såld
  • 3413
  • 401
  • 6890
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden
Här bor du i en väldisponerad och ljus fyra med två balkonger. En suveränt disponerad bostad med högt läge och dessutom garage och hiss i huset. En välskött förening från 2016 med ordning och reda på finanserna. Här bor du med närhet till Årsta torg, Gullmarsplan, Globen och Årstaviken.

Rumsbeskrivning
Välkomnande och rymlig hall med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Invid hallen finns en rymlig klädkammare med praktisk inredning. Säkerhetsdörr är installerad. Väl inne i bostaden erbjuds ett rymligt Vedumkök maskinellt utrustat med fullstor kyl och frys, diskmaskin, induktionshäll med tillhörande ugn och fläkt samt skafferi. Gott om plats för arbetsytor och praktiska förvaringsmöjligheter. Invid köket finns matplats för sällskap om ca 8-10 personer. Ljusinsläpp från stort fönsterparti. Från köket nås lägenhetens balkong i klockrent sydvästläge med vacker utsikt. I lägenheten finns tre väldisponerade sovrum med plats för säng och övrig möblering. Från bostadens stora sovrum nås lägenhetens andra och inglasade balkong. Belägen mot innergård. Lättmöblerat och ljust vardagsrum med gott om utrymme för stor soffgrupp och övrig möblering. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bidrar till social samvaro. Helkaklat badrum med klinkergolv. Utrustat med golvvärme, wc, handfat, tvättmaskin, torktumlare, förvaring och badkar. Utöver detta badrum finns dessutom en separat wc.




- Sällan till salu
- Gedigna materialval
- Två balkonger
- Stora fönsterpartier
- Vackra ljusinflöden
- Hiss från markplan 
- Rymligt Vedumkök
- Klädkammare
- Välskött förening med garageplatser
- Föreningen äger marken
- Nära naturen och promenad/joggingstråk längs vattnet
- Lindes tvärbanestation ca 300 m från lägenheten
- Årsta torg inom bekvämt gångavstånd

Allmänt om området
Nästan hela Årsta ligger utmed den södra sidan av Årstaviken precis söder om Södermalm. Området är mycket eftertraktat tack vare sin närhet till innerstan men också för sitt natursköna läge. Här finns stora grönområden som Årstaskogen, som i norr gränsar till Årstaviken, och Årstafältet men även flera mindre parker och promenadstigar som t ex Storängsparken. Inom en kort cykeltur på 10 min ligger närmsta grannen Södermalm som bjuder på shopping och restauranger som tillfredsställer den mest kräsne gourmanden.