BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Högdalen

Harpsundsvägen 67

  • 4 rum och kök
  • 86 kvm
  • Såld
  • 1674
  • 677
Värdera din bostad

Beskrivning

Högst upp i huset, med fritt läge ligger denna total renoverade lägenhet med två toaletter och balkong. Optimal planlösning med fina pasteller och exklusiva materialval. Fantastisk förening med låg avgift.

Brf Närbilden är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen består av 154 st bostadslägenheter varav 21 st hyresrätter med så kallade "dolda tillgångar" som succesivt säljs av vid tillfälle.

Och så läget! Läget är optimalt för dig som vill ha nära till puls och rörelse, men samtidigt bo mysigt och lugnt i en populär förening. I centrum finns det flera trevliga närbutiker såsom Ica, Coop, Lindex, Kicks, Jysk, bibliotek, bokhandel, gym/ utegym, simhall, apotek, kafé, restauranger m.m. Två minuters promenads avstånd till den stora parkleken Bandängen och som är en mötesplats för människor i alla åldrar. Under sommaren kan du grilla där med goda vänner på gräsmattan eller bada med barnen i den fina plaskdammen och alla djur som finns på 4 H-gården.

Högdalen är ett utav de snabbast växande områdena i Stockholm, nya bostäder byggs upp och en av Europas största skateparker finns i området. Kommunikationerna är mycket goda i form av både buss och tunnelbana, till T-Centralen tar det cirka 19 minuter med tunnelbana. Inte långt borta finns sjön Magelungen som inbjuder till härliga bad på sommaren.


Varmt välkommen till Harpsundsvägen 67, 2tr!

- Bland de bättre föreningarna i området.
- Låg avgift.
- Källarförråd och matförråd.
- Total renoverat
- Genomgående parkettgolv (2023)
- Väggar spacklade och målade med stockholms vit (2023)
- Köket renoverades 2017, bänskiva utbytt till ett exklusivt granitsten (2023)
- Stort badrum med tvätt pelare.
- Lätt möblerade rum.
- Optimal planlösning.
- Rikligt ljusinsläpp.
- Rikligt plats för förvaring.
- Stambytt 2010/ 2011.
- Vacker innergård med grillplats att nyttja.
- Föreningen disponerar även 14 st garageplatser och 22 p-platser. Fri parkering på kringliggande gator, viss datumparkering.
- Gemensamma utrymmen: tvättstugor, cykel/barnvagns förråd, gym och bastu.
- Fantastiska naturnära promenadstråk med massor med lekparker och barnens djur på 4-H gården i Bandängen, bara en bit ner för centrum, här hittar du också utegym.
- Rikligt utbud med service och kommunikationer.

Hall – Inbjudande och praktisk
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt. Här finns goda förvaringsytor. Ljusa pasteller på väggar och parkettgolv (2023). 

Vardagsrum – Ljust och fri utsikt
Vackert och stort vardagsrum som karaktäriseras av ett vackert fönsterparti som medför rikligt med ljusinsläpp och härlig fri utsikt, utan insyn. Rummet har mycket bra möblerbarhet och här finns gott om plats för såväl soffgrupp, matbord som övrigt passande möblemang, här kommer man även ut till lägenhetens balkong. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner med social öppenhet till köket. Ljusa pasteller på väggar och parkettgolv (2023). 

Solig balkong – Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne. På balkongen som har sol på eftermiddagen finns plats för en loungedel eller utemöbler som bord och stolar. Här får man ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av det fina vädret.

Kök – Stilrent och funktionellt
Stort och stilrent nyrenoverat kök från IKEA (2017) med fokus på funktion och umgänge. Köket har mycket god förvaring bakom köksluckor med praktiska arbetsytor med exklusivt granitsten i bänkyta och paris metro kakel som stänkskydd ovanför. Köksutrustningen består av hela kyl och frys, diskmaskin, spisfläkt, inbyggd microvågs- och varmluftsugn samt gasolspis för den som älskar att laga mat. Köket har matplats för 6-8 personer med trevlig utsikt, utan insyn över innergården. Ljusa pasteller på väggar och parkettgolv (2023). 

Sovrum 1 – Stort, ljust med perfekt förvaring
Här finns ett stort fönsterparti som ger rikligt med ljus. Rummet är stort och möbleringsvänligt med plats för såväl dubbelsäng som arbetshörna. Det morgonsvala rummet har ett härligt ljusinsläpp på eftermiddagen. Här finns även goda förvaringsmöjligheter via garderober som rymmer säsongens alla kläder. Ljusa pasteller på väggar och parkettgolv (2023). 

Sovrum 2 – Stort, ljust med perfekt förvaring
Här finns ett stort fönsterparti som ger rikligt med ljus. Rummet är stort och möbleringsvänligt med plats för såväl dubbelsäng som arbetshörna. Det morgonsvala rummet har ett härligt ljusinsläpp på eftermiddagen. Här finns även goda förvaringsmöjligheter som rymmer säsongens alla kläder. Ljusa pasteller på väggar och parkettgolv (2023). 

Sovrum 3 – Stort, ljust och praktiskt
Perfekt alternativ som barnrum men rymmer även enkelsäng eller dubbelsäng med arbetshörna. Här vaknar man till morgon solen. Ljusa pasteller på väggar och parkettgolv (2023. 

Badrum & WC med exklusiva detaljer
Praktiskt i anslutning till hallen ligger ett trivsamt standard badrum med hela kaklade väggar. Badrumsutrustningen består av wc, kommod med spegel och tvättpelare. Trevligt ljus-/ luftinsläpp via fönsterparti.

Övrigt
Källarförråd på ca 2-4 kvm finns.