BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Örby - Älvsjö

Malmköpingsvägen 36

  • 2 rum och kök
  • 44 kvm
  • Såld
  • 3457
  • 175
  • 4400
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till vad som kan vara Örbys bästa 2a! I detta moderna och renoverade hem på mycket väldisponerade ytor finns en känsla av lyx och elegans helt enkelt. Gillar du när allt är i toppskick? En social planlösning? Är fina material och ytor valda med omsorg och känsla något som är viktigt för dig? 

Välkommen - du är hemma! 

Här finner du en trivsam och optimalt planerad tvåa med lättillgängliga ytor och en öppen social planlösning, generöst sovrum och en synnerligen snyggt iordningställt hem med ljusa färg- och materialval. Att föreningen har god ekonomi med låg belåning och närhet till bussar och service gör ju inte bostaden sämre direkt. Ett boende i total harmoni att njuta i helt enkelt och med ett ypperligt läge!

- mycket välplanerad
- öppen social planlösning
- toppskick
- förening med god ekonomi
- låg avgift, 1 545:-/mån
- närhet kommunikationer

Vardagsrum & kök
Fint rum med en härlig atmosfär och plats för för umgänge med familj och vänner. Rummet flyter bra ihop med köket och det är verkligen ett socialt boende för skönt häng med familj och vänner. Plats finns för stor bord för många och även soffgrupp. Från kök/rum når man lägenhetens uteplats vilket ger ett fint samspel mellan ute- och innemiljö. 

Kök
Stilrent kök med fokus på njutning och umgänge. Köket har öppen planlösning vilket ger bra gemensamma ytor och låter funktionaliteten stå i centrum. Köksutrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, spis, ugn samt en spisfläkt. 

Sovrum
Det separata sovrummet får plats med dubbelsäng och nattduksbord. Praktiska garderober med skjutdörrar ger tacksamt förvaringsutrymme.

Badrum
Generöst badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Badrummet är utrustat med dusch, toalett, tvättställ med tillhörande underskåp, samt tvättmaskin vilken lämnas. Toppklass helt enkelt! 

Entré
Välkomnande möblerbar hall med mycket bra avhängningsmöjligheter. 

Förråd
Till lägenheten hör ett vindsförråd.